Door nieuw inzicht krijg je weer vrij uitzicht. Ontdek hoe eenvoudig het is om jezelf inzicht te geven met een expres jezelf sessie
Open
X

Activiteiten. Die jouw verbeelding aanspreken!

 

 

Ik wil jou graag meenemen naar een wereld die kleurrijk is. Een wereld waar jij helemaal jezelf kan zijn. Een wereld waar jij altijd en nog steeds naar verlangt. Maar durf jij het aan? Durf jij hiervoor intuïtief, creatief en actief stappen te zetten? Heb jij de moed om weer te leren vertrouwen op jezelf, op je gevoel, op jouw innerlijke wijsheid? Ja? Dan ga jij nieuwe paden ontdekken door puur en alleen nieuwsgierig te zijn, zonder verwachtingen!

Expres Jezelf-sessies

Expres Jezelf-sessie geven je inzicht wat al zolang onbewust leeft bij jou. Je ontvangt heel veel bevestigingen. Veel bevestigingen die weer leert te vertrouwen op je gevoel. Maar ook nieuw inzicht. En juist door dit nieuwe inzicht, creëer je voor jezelf een vrij uitzicht op de wereld vanuit een ander perspectief.

Tijdens deze sessies ontdek je hoe jij jouw eigen wijsheid kan leren vertrouwen, bekrachtigen en echt in je leven te integreren.

Elke sessie is persoonlijk afgestemd op jou. Op onderwerp als door te praten, door creatief te zijn, wandelen in de natuur, mediteren en bovenal voelen wat er speelt in jou. Elke sessie laat jou stappen zetten op een nieuwe weg waar nieuwsgierigheid jou leidt.

Nieuwsgierig geworden? Ontdek hier de kracht van een Expres Jezelf-sessie 

2-daagse workshop Oceandrum Maken

Weet jij wat een oceaandrum is? Nee? Het is een mand die je vult met zaadjes en afdekt met een zelfgeschilderd doek. En dat is nog niet alles, want als je de mand heen en weer beweegt, lijkt het net alsof je op het strand zit met een ver uitgestrekte oceaan voor jou! Deze golfslag, dit ruisende geluid, doet nog zoveel meer met jou en in jou. Het heeft veel effect op jouw innerlijke balans! Voel je de zee al roepen?

Maak dan je eigen Oceandrum! Hier vind je meer info! 

SoulCollage® Workshop

SoulCollage® is een eenvoudige, creatieve en spiegelende wijze om eens dieper te zoeken naar dat waar je maar steeds niet de vinger op kan leggen. Het brengt jou echt in beweging. Je hoeft alleen maar te vertrouwen op dit krachtige proces! Je krijgt er zeker geen spijt van, alleen maar inzichten die naar boven komen, heldere eigen wijze inzichten van jezelf.

Wil jij weer meer leren vertrouwen op jouw gevoel, jouw intuïtie? Doe dan eens een workshop. Kijk hier voor een workshop SoulCollage® 

Groepworkshops

Creatief bezig zijn is jezelf waardevolle tijd gunnen. Het ontspant, inspireert, creëert meer energie en ruimte voor nieuwe inzichten. De workshops zijn leuk, ontspannend, je hebt geen specifiek talent nodig, maar bovenal zijn ze boeiend. In mijn atelier organiseer ik meerdere workshops voor groepen die aangepast kunnen worden aan een thema, viering of teamspirit.

Eens zin om met een groep vriendinnen of collega’s een inspirerende workshop te volgen? In overleg maken wij er een inspirerende en vooral een waardevolle dag(-deel) van. Meer info over de groepsworkshop! 

Persoonlijk Kunstwerk

Iedereen heeft een verhaal. Een verhaal die motiveert om toch weer verder te gaan, een verhaal van een ommekeer in iemands leven of het verhaal van de verbinding tussen mensen. Dit verhaal, jouw verhaal, is een kunstwerk waard! Met alle liefde wil ik dit verhaal verbeelden in een schilderij. Een schilderij waar je naar blijft kijken, raakt en je altijd verbindt aan wat voor jouw heel waardevol is!

Kunst mag weer persoonlijk zijn! Kijk hier ter inspiratie voor jouw Persoonlijke Kunstwerk