Voor meer informatie over de activiteiten bij Barbara van Stein, inspirerend nieuws en de laatste blogs, kan jij je hier: Inschrijven
Open
X

Activiteiten. Die jouw verbeelding aanspreken!

Ik wil jou graag meenemen naar een wereld die kleurrijk is, die op je verbeelding werkt. Een wereld waar jij helemaal jezelf kan zijn.

Maar:

  • Durf jij het aan?
  • Durf jij hiervoor intuïtief, creatief en actief stappen te zetten?
  • Heb jij de moed om weer te leren vertrouwen op jezelf, op je gevoel, op jouw innerlijke wijsheid?

Ja? Neem dan deel aan een activiteit! Laat nieuwsgierigheid leidend zijn en je zal zien, dat de workshop veel meer biedt dan je kon vermoeden! 

Een kennismaking:

Workshop Verbeeld Jezelf

Hoe lang wil jij je nog aanpassen aan de ander? Hoe lang hou jij je al groot? Hoe lang wil je al verbinding voelen met jezelf en met jouw gevoel? Hoe lang moet het nog duren, voordat jij de moed oppakt en echt actie durft in te zetten waar jij in gelooft? Luister eens naar jezelf, naar je lijf, naar je onderbuikgevoel! Durf te vertrouwen op wat jij jezelf kan laten zien en vertellen.

Wil jij weer meer leren vertrouwen op jouw gevoel, jouw intuïtie? Klik hier als je meer wilt weten over deze workshop Verbeeld Jezelf! 

Drie Stevige Stappen:

3 Expres Jezelf Sessies

Je wilt iets anders, maar je weet niet waar je naar op zoek bent? Je voelt dat er iets anders nodig is, maar wat weet je niet. Je hebt het gevoel dat ergens in geduwd bent, maar wat duidelijk niet (meer) past bij jou? Je merkt weerstand op en een gevoel dat er iets veranderd mag worden?

Je gelooft wel, dat ergens diep van binnen, een frisse wind en een ander perspectief nodig is in je leven. Een andere beweging. Deze 3 Expres Jezelf Sessies zijn een goede start om die beweging in te zetten en je actief nieuwe stappen laat zetten.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier om meer te lezen over deze krachtige sessiesJe bent toe aan verandering!

Creatiejaar Uit Je Kunst

Het is tijd om je leven anders te leven. Een leven wat avontuurlijker en krachtiger is.  Vanuit ontspanning, niets moeten en met open blik ga jij je leven, via een andere ingang, anders bekijken. Je hoeft alleen nog maar die drempel over, niets meer en niets minder.

Ben je helemaal klaar om maar steeds je energie op anderen te richten of te horen van anderen wat jij zou moeten veranderen? Merk je dat je wel eigen tijd inplant, maar vergeet om deze ook echt te nemen voor jezelf? Wil je jouw leven een wending geven vanuit jouw eigen wijsheid, eigen waarheid en vol geloof? Dan is het tijd voor daadkracht en dit jaar vol liefdevolle aandacht te doen!

Jouw tijd, jouw wijsheid en waarheid  is goud waard! Kijk hier voor meer informatie over dit creatiejaarGroepworkshops

Creatief bezig zijn is jezelf waardevolle tijd gunnen. Het ontspant, inspireert, creëert energie en ruimte voor nieuwe inzichten. De workshops zijn leuk, ontspannend en boeiend! Je hebt geen specifiek talent nodig, alleen een dosis nieuwsgierigheid en zin in creativiteit.

In mijn atelier organiseer ik meerdere workshops voor groepen vriendinnen, de leukste collega’s of met familieleden, die aangepast kunnen worden aan een thema, viering of teamspirit!

In overleg gaan we er een inspirerende waardevolle tijd van! Klik hier de mogelijkheden van een groepsworkshop!Bijzonder:

Opdracht Persoonlijk Kunstwerk

Iedereen heeft een verhaal. Een verhaal die motiveert om toch weer verder te gaan, een verhaal van een ommekeer in iemands leven of het verhaal van de verbinding tussen mensen. Dit verhaal, jouw verhaal, is een kunstwerk waard! Met alle liefde wil ik dit verhaal verbeelden in een schilderij. Een schilderij waar je naar blijft kijken, raakt en je altijd verbindt aan wat heel waardevol is!

Kunst mag weer persoonlijk zijn! Kijk op deze pagina voor voorbeelden van een Persoonlijk Kunstwerk