Door nieuw inzicht krijg je weer vrij uitzicht. Ontdek hoe eenvoudig het is om jezelf inzicht te geven met een expres jezelf sessie
Open
X

Activiteiten. Die jouw verbeelding aanspreken!

Ik wil jou graag meenemen naar een wereld die kleurrijk is, die op je verbeelding werkt. Een wereld waar jij helemaal jezelf kan zijn.

Maar:

  • Durf jij het aan?
  • Durf jij hiervoor intuïtief, creatief en actief stappen te zetten?
  • Heb jij de moed om weer te leren vertrouwen op jezelf, op je gevoel, op jouw innerlijke wijsheid?

Ja? Neem dan deel aan een activiteit! Laat nieuwsgierigheid leidend zijn en je zal zien, dat de workshop veel meer biedt dan je kon vermoeden!



 

Een kennismaking:

Workshop Verbeeld Jezelf

Hoe lang wil jij je nog aanpassen aan de ander? Hoe lang hou jij je al groot? Hoe lang wil je al verbinding voelen met jezelf en met jouw gevoel? Hoe lang moet het nog duren, voordat jij de moed oppakt en echt actie durft in te zetten waar jij in gelooft? Luister eens naar jezelf, naar je lijf, naar je onderbuikgevoel! Durf te vertrouwen op wat jij jezelf kan laten zien en vertellen.

Wil jij weer meer leren vertrouwen op jouw gevoel, jouw intuïtie? Klik hier als je meer wilt weten over deze workshop Verbeeld Jezelf!



 

Drie Stevige Stappen:

3 Expres Jezelf Sessies

Je wilt iets anders, maar je weet niet waar je naar op zoek bent? Je voelt dat er iets anders nodig is, maar wat weet je niet. Je hebt het gevoel dat ergens in geduwd bent, maar wat duidelijk niet (meer) past bij jou? Je merkt weerstand op en een gevoel dat er iets veranderd mag worden?

Je gelooft wel, dat ergens diep van binnen, een frisse wind en een ander perspectief nodig is in je leven. Een andere beweging. Deze 3 Expres Jezelf Sessies zijn een goede start om die beweging in te zetten en je actief nieuwe stappen laat zetten.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier om meer te lezen over deze krachtige sessies



Groepworkshops

Creatief bezig zijn is jezelf waardevolle tijd gunnen. Het ontspant, inspireert, creëert energie en ruimte voor nieuwe inzichten. De workshops zijn leuk, ontspannend en boeiend! Je hebt geen specifiek talent nodig, alleen een dosis nieuwsgierigheid en zin in creativiteit.

In mijn atelier organiseer ik meerdere workshops voor groepen vriendinnen, de leukste collega’s of met familieleden, die aangepast kunnen worden aan een thema, viering of teamspirit!

In overleg gaan we er een inspirerende waardevolle tijd van! Klik hier de mogelijkheden van een groepsworkshop!



Bijzonder:

Opdracht Persoonlijk Kunstwerk

Iedereen heeft een verhaal. Een verhaal die motiveert om toch weer verder te gaan, een verhaal van een ommekeer in iemands leven of het verhaal van de verbinding tussen mensen. Dit verhaal, jouw verhaal, is een kunstwerk waard! Met alle liefde wil ik dit verhaal verbeelden in een schilderij. Een schilderij waar je naar blijft kijken, raakt en je altijd verbindt aan wat heel waardevol is!

Kunst mag weer persoonlijk zijn! Kijk op deze pagina voor voorbeelden van een Persoonlijk Kunstwerk