Door nieuw inzicht krijg je weer vrij uitzicht. Ontdek hoe eenvoudig het is om jezelf inzicht te geven met een expres jezelf sessie
Open
X

Persoonlijk Kunstwerk. Jouw verhaal in een schilderij!

onzejongens

Jouw verhaal is een kunstwerk waard!

Ja, dat is het zeker! Jouw verhaal is heel waardevol. Het is een verhaal over liefde, passie, verbinding, verlies of een bijzondere ommekeer in jouw leven. Stel je eens voor als jouw verhaal verbeeld zou worden op een schilderij! Een schilderij die je altijd doet herinneren aan het bijzondere verhaal.

Een bijzonder kunstwerk

Over kunst heeft iedereen een mening, maar achter elk kunstwerk zit een verhaal. De kunst is om  een verhaal zo te verbeelden dat het meer wordt dan alleen een mooi plaatje voor aan de muur. Iets krachtig verbeeld, spreekt de verbeelding aan, roert emoties en raakt iets diep van binnen.

Persoonlijke aandacht

Elk verhalend schilderij ontstaat niet zomaar. Het begint bij persoonlijke aandacht. Aandacht die het nodig heeft EN verdient, want uw verhaal is uniek en mag gehoord en getoond worden. Alle belangrijke elementen van het verhaal, kleur en symboliek voeg ik samen tot een kunstwerk. Dit kan een realistisch of surrealistisch beeld zijn. Maar door de symboliek blijft het mysterieus, zodat het verhaal niet direct verklapt wordt. Soms is dat fijner en daar houd ik rekening mee.

pich1

Persoonlijk contact

Graag kom ik in gesprek om een ontwerpschets te maken voor een eventuele opdracht. Het verhaal ontstond niet zo maar, zo ook het schilderij niet. Met liefde zet ik jouw verhaal om in een krachtig schilderij, zodat het in de juiste energie wordt weergegeven.

Interesse in een persoonlijk kunstwerk?

Neem dan kom ik graag in Contact.

”Als je zoiets overkomt, is het moeilijk om te beschrijven, laat staan in een schilderij weer te geven. Barbara heeft dit als de beste weten vorm te geven. Met dit schilderij kunnen wij de gebeurtenis een plekje geven. Het heeft ons geholpen om deze moeilijke tijd door te komen.”
Zita

”Creatief, kleurrijk, gevoelig en de zoektocht naar balans geven de details op het schilderij mij, elke dag weer, een schitterende lach op mijn gezicht!
Wat ik zo ontzettend fijn vind aan Barbara als kunstenares, is dat ze bij een verhalend schilderij, volledig de tijd neemt om haar opdrachtgever(s) te leren kennen. Haar vasthoudendheid voor diepgang en haar enorme perfectie en creativiteit zorgen ervoor dat ze echt iets heeft gemaakt wat helemaal bij ons past”
Floortje

“Onze opdracht was een kinderschilderij met een giraffe met bijvoorbeeld een vlinder op zijn neus. Gewoon iets leuks voor de kinderkamer. Het schilderij wat Barbara voor ons heeft gemaakt is iets anders geworden, maar is veel meer dan een eenvoudig, abstract kinderschilderij en is ook veel persoonlijker…het heeft een verhaal. Ik vermoed dat onze dochter dit schilderij, als ze het “nest” verlaat, zal meenemen en haar hele leven bij zich zal houden…iets dat met een simplistisch abstract kinderschilderij vast niet was gebeurt.”
Manon en Arne