Door nieuw inzicht krijg je weer vrij uitzicht. Ontdek hoe eenvoudig het is om jezelf inzicht te geven met een expres jezelf sessie
Open
X

Expres Jezelf-sessies. Eindelijk weer jezelf zijn!


Vastgelopen en sta je stil?

Je bent sensitief, wat overbelast en je wilt eens iets anders maar je weet niet waar je naar op zoek bent? Je hebt het gevoel dat jij je ergens in geduwd bent, maar wat duidelijk niet (meer) past bij jou? Je durft niet goed met je gevoel te verbinden, maar weet dat het je juist heel veel kan brengen? Zit je heel veel in je hoofd en je wilt daar meer rust en ruimte creëren? Dan is Expres Jezelf een goede start om die drempel over te gaan en je eigen kleur te bekennen.

Woorden stromen

Veel doe je onbewust, maar dat kan bewust worden gemaakt. Is het bewust gemaakt, dan zal het vaak veel helderheid geven. De woorden die je zegt en vooral gebruikt in jouw zinnen, vertellen hun verhaal. Beelden die je aanspreken of “roepen” vertellen wat diep van binnen speelt. Samen leggen wij verbindingen om tot verhelderende inzichten te komen.

boomsessie3Eenvoudige bijzondere methodes

Expres Jezelf geeft je meer inzicht als je het uitzicht even kwijt bent, niet meer weet hoe je nu verder wilt. Door het nieuwe inzicht, creëer je voor jezelf weer een vrij uitzicht.

Het creatieve deel van elke sessie bestaat uit eenvoudige maar bijzondere methodes. Iedereen kan het! En juist daarin zit de kracht! SoulCollage®, schilderen, schrijven of fotograferen. Maar het kan ook zo zijn, dat we gaan wandelen in de natuur, pootje baden of onze nieuwsgierigheid leidend laten zijn. Alles waar je hart blij van wordt en je lijf ontspannen. Elke sessie wordt aangepast puur naar jouw behoefte en mijn inzicht.

Contact maken en verbinden

We gaan weer contact met je gevoel, door het hoofd wat minder te volgen en mee te springen met de sprongetjes van je hart. We wakkeren het innerlijk vuur weer aan door de inspiratie die je hierdoor krijgt. Door steeds meer te leren vertrouwen op jouw intuïtie, kan jij je steeds meer verbinden met jouw eigen kracht, jouw eigen wijsheid en jouw waarheid. Hierdoor krijg je steeds meer vertrouwen in jezelf, letterlijk IN jezelf. Dit maakt jou super krachtig en zorgt dat je in beweging komt.

Expres Jezelf!

Je start met een eenmalige Expres Jezelf-sessie. Als de behoefte er is, volgen er meer. Tussen elke sessie is er minimaal 3 weken, om alles goed te laten landen en te voelen.

Elke sessie is puur vol persoonlijke aandacht aan jou!

Dit kan je verwachten


  • Voelen, horen en inzien met jouw verbeelding als begeleider
  • Elke sessie is individueel en is op jouw persoonlijk afgestemd
  • Een sessie duurt 2-2,5 uur.
  • De eerste Expres Jezelf-sessie kost 147 euro
  • Vervolgsessies om echt daadwerkelijk stappen te zetten in vertrouwen, kosten 121 euro per keer
  • Altijd zijn de kosten inclusief BTW, materiaal, koffie, thee en lekkers

Je voelt dat het wat voor je is?

Je voelt een “JA!”?

Meld jij je dan nu aan!

Aanmelden of meer informatie vragen.

“Nogmaals bedankt voor de inspirerende uurtjes bij jou, ik heb ervan genoten. Ik heb mijn doel gevonden!!”
Dorine

“Ik had mij bij Barbara opgegeven voor een workshop “water”, het werd een privé workshop. Samen, op het strand, in stilte luisteren naar de golven en de wind om te gaan ontdekken wat je verlangen is. In de middag kaarten gemaakt en met de liefdevolle begeleiding van Barbara mooie inzichten gekregen, verhelderend!
Het was een fantastische dag, een cadeau voor mezelf.”
Marianne

“Een warme aanrader! Mijn boom en het bomen met Barbara bracht mij nieuwe inzichten en een verhelderende focus. Het is op een ongedwongen en natuurlijke manier creatief werken aan/voor jezelf.”
Maureen