Door nieuw inzicht krijg je weer vrij uitzicht. Ontdek hoe eenvoudig het is om jezelf inzicht te geven met een expres jezelf sessie
Open
X

Groepworkshops. Vol creativiteit en verbeelding

smjh2

Groepen zijn van harte welkom!

Wil je met een groep komen? Dat kan! Ik geef op aanvraag groepsworkshops gedurende het hele jaar. Dit kan op locatie of  in mijn atelier. Knippen, plakken, schilderen en al blazend kleuren! Het zijn vooral leuke, inspirerende creatieve workshops met een beetje meer. Talent, bijzondere gave of jarenlange studie is niet nodig. Iedereen kan het!

Ik geef je graag de keuze uit:

  • SoulCollage®: Een bijzondere manier om bij jouw eigen wijsheid te komen. Dit doen we door collegekaarten te maken met alleen afbeeldingen. Zo’n collage is een deel van jouw energie, een energie met een boodschap. Op www.soulcollage.nl vind je nog meer informatie over deze methode.
  • LevensCollage Maken: Een grotere vorm van SoulCollage® die een verhaal in zich heeft. Door middel van knippen en plakken van afbeeldingen en teksten, maak jij jouw LevensCollage. Aan het eind lopen wij alle verhalen door die je bewust of onbewust verbeeld hebt
  • Schilderen Met Je Handen: Er is geen enkele reden meer om de kwast de schuld te geven! Je werkt intuïtief met je handen en vingers totdat daar jouw kunstwerk is ontstaan. Dat kunstwerk vertelt meer dan je vermoedt.
  • LevensBoom Maken: Met de kleurenpracht van ecoline ga jij jouw Levensboom creëren. Zo’n Levensboom laat aan jou zien hoe jij normaliter handelt, waar de behoefte ligt om verder te ontplooien en hoe jij verder stappen kan ondernemen.

levenscollage1

Waarom een groepworkshop?

Wie heeft dat nou niet: Je weet dat het goed voor je is, je ziet de waarde er echt van in, maar je komt er maar niet aan toe. Eigen tijd en creativiteit is zoo waardevol!

Deze waarde van even verstillen wordt nogal eens onderschat. Maar wie kent nou niet de verstilde momenten waarbij een geniaal inzicht naar boven kwam? Die waardevolle momenten worden vaak door de waan van de dag niet gepakt, terwijl het juist zo nodig is! Wat is dan leuker dan deze waardevolle momenten te delen met jouw vriendinnen, jouw leukste collega’s of familie?

Ja! Ik wil een waardevol moment!

smjh1Dat is super! Graag denk ik mee! Valt er iets te vieren of is het een teamuitje? Is het meer voor de gezelligheid en het samenzijn of is er een zakelijk doel? Graag denk ik mee om tot de juiste de keuze te komen.

De duur van een workshop is afhankelijk van de grootte en het doel. Minimale duur is  2,5 uur onafhankelijk van de grootte. Groepen van minimaal 3 tot maximaal 6 personen zijn in mijn atelier welkom. Voor grotere groepen wordt een geschikte grotere locatie gezocht. Als de workshop op locatie gehouden gaat worden, zullen de locatiekosten en gemaakte reiskosten in de prijs per persoon worden meegenomen.

Aanmelden of meer informatie vragen.

“Barbara geeft met zoveel passie les en de ongedwongen sfeer maakt het zo gezellig en ook de persoonlijke aandacht is echt geweldig. Ik heb ook verschillende workshops gedaan, wat altijd weer zo inspirerend is.”
Nel

“Barbara laat haar deelnemers in een ongedwongen sfeer kennismaken met allerlei technieken. Met haar grote ervaring en professionele blik heeft zij voor elke deelnemer gerichte en persoonlijke aandacht. ”
Natasha