Door nieuw inzicht krijg je weer vrij uitzicht. Ontdek hoe eenvoudig het is om jezelf inzicht te geven met een expres jezelf sessie
Open
X

SoulCollage Workshop. Ontdek jouw eigen wijsheid

Even heel praktisch

Praktisch gezien ga je tijdens deze workshop een zielscollage maken. Je zoekt intuïtief plaatjes en plakt ze op een kartonnetje. Je legt de plaatjes zo neer, dat je van binnen een “JA!” hoort. Als de collage af is, dan ga je de afbeelding lezen. Dan ga je vanuit je gevoel, lezen wat het plaatje voor jou betekent, wat het met je doet en wat voor boodschap erin zit.

Zo!

Dat was de toelichting op het praktische gedeelte van de workshop SoulCollage®. Goed te doen toch? Nou…het is simpel, maar zooo super krachtig! En waarom? Omdat jij iets verbeeldt wat al lang van binnen bij je leeft, maar zo graag gezien wilt worden door jou! Je maakt iets wat onbewust leeft, eindelijk bewust!

Zichtbaar Maken

Ik zie de werking van SoulCollage® altijd als een DNA-streng. Eerst is het een klein hard balletje en zijn al die losse genen niet te zien, omdat het zo klein en stevig is opgerold. Hoe krampachtig houden wij soms dingen voor ons en spreken wij ze niet uit?

Maar als je het DNA-balletje zachtjes gaat los weken, dan wordt er zoveel meer zichtbaar. Dan ga je de hele streng zien, maar ook de genen waaruit de 2 strengen bestaan en al die verbindingen er tussen! Echt met liefde naar jezelf kijken, zacht en compassievol.

Met deze workshop ga je zicht krijgen op wat niet eerder zichtbaar was en het harde wordt zachter dan je had verwacht. Met elke SoulCollage®kaart laat jij jezelf zien waar jouw behoefte is, wat jouw verlangen is en wat jij nu nodig hebt. Elke kaart die je maakt, is puur helderheid krijgen over een klein onderdeel van het groter geheel. Dat groter geheel ben jij zelf!

Voel!

Mensen met een groot inlevingsvermogen hebben de sterke neiging om zichzelf weg te cijferen, te zorgen voor de ander en maar door te gaan dwars door pijn en verdriet heen. Zo’n mens ben jij vast ook!

Want hoe lang hou jij je al groot? Hoe lang wil je al verbinding voelen met jezelf en met jouw gevoel? Hoe lang moet het nog duren, voordat jij de moed oppakt en echt actie durft in te zetten waar jij in gelooft? Weet jij dat jouw gevoeligheid, jouw eigen wijsheid een kracht is en geen zwakte. Weet jij dat die kracht zo heel hart/hard nodig is? Ik weet het wel. Ik heb het gezien en ervaren als vooral (hoog) gevoelige mensen deze bijzondere sterke kracht daadwerkelijk inzetten in vol geloof in zichzelf.

Doe je mee?

Ga eens ontdekken wat SoulCollage® voor jou kan betekenen! Op vrijdag 6 oktober van 10.00-16.00 uur geef ik een introductieworkshop SoulCollage® in mijn atelier in Nootdorp.

Dit kan je verwachten:

  • Werken in een kleine groep van max 6 personen
  • Veel persoonlijke aandacht voor jouw proces
  • Eyeopeners. Inzichten. Bevestigingen.
  • Uitleg over wat SoulCollage® is
  • Uitleg over hoe je een kaart maakt
  • Gelegenheid om verschillende kaarten te maken
  • Lezen van de kaarten afzonderlijk als in een geheel
  • Lunch, koffie, thee en iets lekkers
  • Een bijzondere ervaring

De workshop kost jou 97 euro incl BTW, materiaal, drinken en lunch.

De waarde betaald zich dubbel en dwars terug!

Meld je aan als jij de waarde van jezelf wilt ontdekken:

Aanmelden of meer informatie vragen.

“Barbara is echt een professional met deze techniek. Ook ik heb veel van haar geleerd! Beslist een aanrader! ”
Georgette

“Ik heb verschillende keren met Barbara gewerkt, en alle keren heb ik haar begeleiding als ontzettend fijn en diep ervaren. Ze stelt heel goede, spiegelende vragen, waardoor ik diepe inzichten heb gekregen. Verder vind ik haar gewoon ook een heerlijk mens! Zij weet creativiteit naar een dieper en transformerender niveau te brengen. Een absolute aanrader!!! ”
Danielle

“Mijn eerste kennismaking met SoulCollage(r) verliep via Barbara. Eerlijk gezegd …. ik wist niet wat het was. Wat volgde was zo’n fijne ervaring. Vol zachtheid en overgave. Ik boekte al snel een tweede workshop, al was het ruim een uur rijden voor mij. Barbara was en IS nog steeds een grote inspirator voor mij.”
Monique