Voor meer informatie over de activiteiten bij Barbara van Stein, inspirerend nieuws en de laatste blogs, kan jij je hier: Inschrijven
Open
X

Workshop Verbeeld Jezelf. Omdat je toe bent aan iets anders

Altijd maar dat hoofd!

Ben jij die een groot inlevingsvermogen heeft of (hoog) gevoelig is? Dan heb jij mogelijk ook een sterke neiging om veel in je hoofd te zitten, om te beredeneren en te analyseren. Je merkt dat je een gedreven type mens bent, maar telkens als je een wild plan hebt, veel inspiratie of een grote gedrevenheid toont, is er telkens dat stemmetje. “Doe maar niet!”, “Zal je dat wel doen?”, “Daar is weinig geld mee te verdienen.” of “Wat zouden anderen daar wel niet van vinden?”.

Analyseren en beredeneren

Je gaat het idee analyseren en beredeneren en je merkt dat de flow, de bruisende energie die je kreeg bij het idee/de ingeving, minder wordt. Mogelijk ervaar je dit niet als een probleem, omdat je vind dat het normaal dat je plannen elke keer naar de achtergrond verdwijnen. Ook anderen, bij wie je hebt nagevraagd, bevestigen dat je het even nu nog niet moet doen. Maar toch…er blijft iets wringen…

Toch doen!

Er blijft iets wringen, omdat je er blij van werd als je eraan dacht en veel energieker dan normaal voelde. Iets roept om er toch eens wat mee te doen! Dus ben jij iemand die :

 • wel dat idee/ingeving zou willen uitwerken!
 • minder in het hoofd wilt zitten en energieker wilt voelen!
 • meer wil vertrouwen op het gevoel/hart/fluisteringen!
 • zich niet meer wil laten temperen, door je hoofd of door anderen!
 • ervoor wilt gaan!

Patronen doorbreken!

Hoe fijn is het als je zie, voel en ervaar dat het ook goed kan gaan als je de controle los laat! Met ogen dicht de sprong te wagen en toch goed terecht komen!

Geef jezelf de permissie om het eens anders te doen. Door te ervaren wat zo’n ingeving/idee/energie kan brengen, leer je te vertrouwen dat dit het juiste kan zijn en dat deze ingevingen veranderingen aanbrengen in je leven. Deze veranderingen vragen wel om gewoonten te doorbreken. Daarom gaan we tijdens deze workshop 2 belangrijke stappen nemen:

 1. Puur luisteren naar jezelf.
 2. Onbewuste patronen bewust maken.

Het is sowieso een dag vol ontspanning en niets moeten, want juist dat levert vaak nieuwe inspiratie op en bijzondere krachtige bewegingen.

Ja, ik wil dit!

Aanmelden

Eens niets moeten, maar genieten!

Doordat je al jaren veel doet vanuit het hoofd, merk je dat je steeds minder met dingen bezig bent, wat je werkelijk leuk vindt om te doen. Sterker nog, dat zelfs de leuke dingen nu aanvoelen als moetjes en dat je meer gespannen bent dan ooit. Gevolg is dat je gezichtsveld veel nauwer is en des te strakker je zit in je gedachten, meningen, standpunten etc. Terwijl ontspanning en genieten zoveel meer oplevert.

De wereld is veel wijder, dan de kleine wereld die je nu om je heen voelt en hebt gecreëerd. Het is tijd voor expansie! Meer genieten, stoppen met conformeren aan dat stemmetje in je hoofd. Juist nu werken vanuit flow en gedrevenheid.

Durf jij vol vertrouwen te zijn in je eigen scheppingskracht?

Ervaar!

Tijdens deze workshop neem ik je mee op reis door middel van je verbeelding. Je wordt een krachtige ervaring rijker en je ontdekt jouw best volgende stap om te vertrouwen op je ingevingen en om bruisende energie te voelen in je werk en leven! De ervaring die je opdoet in deze workshop, heeft daadwerkelijk effect op je werk en je leven nu.

Wil je deze ervaring? Meld je dan nu aan!

Aanmelden

Ontdek!

Na deze dag kan jij je niet zo gemakkelijk meer laat verleiden om je eigen behoeftes te negeren onder het mom van “komt straks wel” of “nu is het even niet handig”.

Het is een dag waarin je intuïtief, creatief en ontspannen aan de slag gaat. Een dag vol ontdekkingen waar je onbewust steeds tegenaan loopt, maar ook hoe jij kan luisteren naar je eigen behoeften en hoe je patronen kan veranderen en zelfs doorbreken.

Spreek je verbeelding aan, dan zal het een nieuw avontuur laten zien

Dus:

 • Wil je vertrouwen krijgen in je eerste ingevingen?
 • Ben je klaar met het gevoel dat je steeds in hetzelfde cirkeltje rond draait?
 • Wil je verandering in je werk en leven en kies je voor actie?
 • Heb je inzichten nodig om nieuwe stappen te zetten, dat extra duwtje in de rug?
 • Ben je nieuwsgierig genoeg om te ontdekken wat werken vanuit flow is?
 • Wil je af zijn van voortdurend afwegen, analyseren en in je hoofd zitten?

Ja! Ik wil dit!

Gun jezelf een waardevolle ervaring, heldere inzichten en nieuwe inspiratie? Meld je dan nu aan:

Aanmelden

Waar en Wanneer?

De workshop Verbeeld Jezelf vindt plaats zondag 8 juli van 10.00-16.30 uur in mijn atelier in Nootdorp (ZH).

Dit kan je verwachten:

 • Werken in een kleine groep van max 6 personen.
 • Veel persoonlijke aandacht voor jou.
 • Eyeopeners. Inzichten. Bevestigingen.
 • Een ontdekkingsreis met en in jouw verbeelding.
 • Lunch, koffie, thee en iets lekkers.
 • Een gezellige ontspannen sfeer met respect naar elkaar.

De workshop kost jou 97 euro incl BTW, materiaal, lunch, koffie/thee en iets lekkers.

Ja! Ik meld mij aan!

Aanmelden of klik hier als je nog vragen hebt: neem contact met mij op.

“Ik vond het een fantastische dag, veel indrukken, veel inzichten, inspirerende mensen, super!”
Carola

“Ik heb verschillende keren met Barbara gewerkt, en alle keren heb ik haar begeleiding als ontzettend fijn en diep ervaren. Ze stelt heel goede, spiegelende vragen, waardoor ik diepe inzichten heb gekregen. Verder vind ik haar gewoon ook een heerlijk mens! Zij weet creativiteit naar een dieper en transformerender niveau te brengen. Een absolute aanrader!!! ”
Danielle

“Mijn eerste kennismaking met SoulCollage(r) verliep via Barbara. Eerlijk gezegd …. ik wist niet wat het was. Wat volgde was zo’n fijne ervaring. Vol zachtheid en overgave. Ik boekte al snel een tweede workshop, al was het ruim een uur rijden voor mij. Barbara was en IS nog steeds een grote inspirator voor mij.”
Monique