Door nieuw inzicht krijg je weer vrij uitzicht. Ontdek hoe eenvoudig het is om jezelf inzicht te geven met een expres jezelf sessie
Open
X

Workshop Verbeeld Jezelf. Ontdek jouw eigen wijsheid

Voel!

Mensen met een groot inlevingsvermogen of (hoog) gevoeligheid, hebben de sterke neiging om zichzelf weg te cijferen, te zorgen voor de ander en maar door te gaan dwars door pijn en verdriet heen. Misschien ben jij dat ook, iemand die zich voortdurend aanpast aan zijn of haar omgeving.

Deze aanpassing doe je mogelijk vanuit een gevoel van :

 • Veiligheid
 • Het goed willen doen
 • Bij een groep willen horen
 • Verbinding willen maken

Luister!

Hoe lang wil jij je nog aanpassen aan de ander? Hoe lang hou jij je al groot? Hoe lang wil je al verbinding voelen met jezelf en met jouw gevoel? Hoe lang moet het nog duren, voordat jij de moed oppakt en echt actie durft in te zetten waar jij in gelooft? Weet jij dat wat je hart je ingeeft, ook mag vertrouwen? Luister eens naar jezelf, naar je lijf, naar je onderbuikgevoel! Jij weet het wel, maar tot nu toe durf je het nog niet te vertrouwen. Of wel?

Zie!

Door je alsmaar aan te passen, merk je dat je steeds minder met dingen bezig bent, wat je leuk vindt om te doen. Hoe meer jij je aanpast en goed wilt doen, hoe kleiner jouw wereld kan worden. Stop met conformeren aan de normen en waarden die niet van jou zijn. Zie dat je steeds compromissen sluit. Niet alleen met de ander, maar ook met jezelf!

Als je dit niet ziet. Zie jij dan wel wat je anders zou willen?

Meld je aan voor de workshop Verbeeld Jezelf

Aanmelden

Ervaar!

Pas als je opnieuw ervaart om iets echt voor jezelf te doen, leer je het verschil tussen een compromis en jouw werkelijke behoefte. Door acties in te zetten vanuit jouw behoefte, ervaar je daadwerkelijk wat voor effect dit op je heeft, ontdek je een energiegroei, meer innerlijk rust en steviger vertrouwen in jezelf. Doen en ervaren zijn de sleutels tot jouw eigen wijsheid.

Ontdek!

Door met jouw verbeelding te werken in combinatie met SoulCollage®, ga je ontdekken en ervaren waar jij nu tegenaan loopt en wat je nu nodig hebt om een volgende stap te zetten. De ervaring is zo sterk, dat het op je netvlies staat en dat jij je niet zo gemakkelijk meer laat verleiden om je eigen behoeftes te negeren onder het mom van “komt straks wel” of “nu is het even niet handig”.

SoulCollage® is een collagetechniek waar je werkt met alleen afbeeldingen zonder tekst. Het is intuïtief, creatief en super krachtig. Het laat je ontdekken waar jij onbewust steeds tegenaan loopt, hoe jij kan luisteren naar je eigen behoeften en hoe je patronen kan veranderen en zelfs doorbreken.

Mijn wijze van SoulCollage® geven is een next level in het ervaren wat onbewust leeft en wat nu gezien mag worden.

Gun!

Geef jezelf tijd om eens met liefde naar jezelf kijken, zacht en compassievol. Alleen naar jezelf, de ander doet er even niet toe. Gun jezelf een waardevolle ervaring, heldere inzichten en meer vertrouwen in je eigen wijsheid!

Jouw gevoeligheid, jouw gevoel is geen zwakte. Het is een kracht!

Dus:

 • Wil jij meer jezelf zijn?
 • Ben je klaar met het gevoel dat je steeds in hetzelfde cirkeltje rond draait?
 • Heb je behoefte aan een stevige verbinding met jezelf?
 • Heb je inzichten nodig om nieuwe stappen te durven zetten?
 • Wil jij je eigen wijsheid gebruiken en toepassen?
 • Heb je behoefte aan meer energie?
 • Wil jij weer leren vertrouwen op jezelf en je gevoel, zonder dat jij je af laat leiden wat anderen zeggen of menen?

Doe dan deze workshop Verbeeld Jezelf!

Een ervaringsworkshop vol met creativiteit, inzichten en verbeelding om jezelf te (her-)ontdekken met al jouw gaven en talenten.

Meld je hier aan:

Aanmelden

Doe je mee?

De workshop Verbeeld Jezelf vindt plaats op zondag 17 december of vrijdag 19 januari van 10.00-16.00 uur in mijn atelier in Nootdorp (ZH).

Dit kan je verwachten:

 • Werken in een kleine groep van max 6(!) personen.
 • Veel persoonlijke aandacht voor jouw proces.
 • Eyeopeners. Inzichten. Bevestigingen.
 • Uitleg over wat SoulCollage® is.
 • Uitleg over hoe je een kaart maakt en kan ervaren.
 • Gelegenheid om verschillende kaarten te maken.
 • Ontdekken wat jij jezelf wilt bewust maken, wat nu nog onbewust is.
 • Lunch, koffie, thee en iets lekkers.
 • Een bijzondere ervaring.

De workshop kost jou 97 euro incl BTW, materiaal, drinken en lunch.

Meld je aan als jij de ongekende wijsheid in en van jezelf wilt ontdekken:

Aanmelden of wil je meer informatie vragen.

“Barbara is echt een professional. Ook ik heb veel van haar geleerd! Beslist een aanrader! ”
Georgette

“Ik heb verschillende keren met Barbara gewerkt, en alle keren heb ik haar begeleiding als ontzettend fijn en diep ervaren. Ze stelt heel goede, spiegelende vragen, waardoor ik diepe inzichten heb gekregen. Verder vind ik haar gewoon ook een heerlijk mens! Zij weet creativiteit naar een dieper en transformerender niveau te brengen. Een absolute aanrader!!! ”
Danielle

“Mijn eerste kennismaking met SoulCollage(r) verliep via Barbara. Eerlijk gezegd …. ik wist niet wat het was. Wat volgde was zo’n fijne ervaring. Vol zachtheid en overgave. Ik boekte al snel een tweede workshop, al was het ruim een uur rijden voor mij. Barbara was en IS nog steeds een grote inspirator voor mij.”
Monique