Door nieuw inzicht krijg je weer vrij uitzicht. Ontdek hoe eenvoudig het is om jezelf inzicht te geven met een expres jezelf sessie
Open
X

Workshop Verbeeld Jezelf. Ontdek jouw eigen wijsheid

Voel!

Mensen met een groot inlevingsvermogen of (hoog) gevoeligheid, hebben de sterke neiging om zichzelf weg te cijferen, te zorgen voor de ander en maar door te gaan ongeacht hun eigen gezondheid, gevoel en pijn in het lijf. Misschien ben jij dat ook, iemand die zich voortdurend aanpast aan zijn of haar omgeving of meegaat in de gevoelens van de ander.

Deze aanpassing doe je mogelijk vanuit een gevoel van :

 • Graag er voor de ander is en dingen goed geregeld wilt hebben
 • Het goed willen doen om iemand blij te maken
 • Er bij willen horen, ondanks dat je het gevoel hebt anders te zijn
 • Verbinding, terwijl je met regelmaat zelf alleen voelt staan

Luister!

Hoe lang hou jij je al groot? Hoe lang kan jij dit nog volhouden? Vind je het ook niet dat het tijd wordt voor jezelf? Wat jij wilt en nodig hebt om die eens op de eerste plek te zetten!

Vind je dat het tijd is om de moed op te pakken en een verandering in te zetten? Puur voor jezelf. Doen waar je blij van wordt, vanuit ontspanning en niets moeten, levert vaak hele bijzondere en krachtige bewegingen op. Vaak meer dan jij je kon voorstellen. Luister eens naar jezelf, naar je lijf, naar je onderbuikgevoel! Durf te vertrouwen in jezelf en de ingevingen die je krijgt.

Zie!

Misschien merk je dat je steeds minder met dingen bezig bent, wat je werkelijk leuk vindt om te doen. Sterker misschien nog, dat zelfs de leuke dingen nu aanvoelen als moetjes. Ontspanning en tegelijkertijd inzichten ontvangen is mogelijk. Hoe gespannen je bent, zegt veel over de nauwe focus die je nu hebt. De wereld is veel wijder, dan de kleine wereld die je nu voelt. Tijd voor expansie! Meer genieten, stoppen met conformeren aan de normen en waarden die niet van jou zijn en meer vanuit flow werken. Het is allemaal mogelijk. Sterker nog: je gaat merken dat niets meer onmogelijk is!

Als je dit niet ziet. Zie jij dan wel wat je anders zou willen?

Meld je aan voor de workshop Verbeeld Jezelf!

Aanmelden

Ervaar!

Tijdens deze workshop neem ik je mee op reis door middel van je verbeelding en mini-collages die je gaat maken. Je wordt een ervaring rijker en je ontdekt jouw eerst best volgende stap wat je  kan doen om jezelf vrijer te voelen! De ervaring die je opdoet in deze workshop, heeft daadwerkelijk effect op je leven nu. Je voelt waar jouw groei in zit en waaruit je kracht kan putten om telkens opnieuw en opnieuw een eerst best volgende stap te zetten in de verandering van je leven.

Ontdek!

Door met jouw verbeelding te werken in combinatie met SoulCollage®, ga je ontdekken en ervaren waar jij nu tegenaan loopt en wat je nu nodig hebt. De ervaring is zo sterk, dat het op je netvlies staat en in je cellen gaat zitten. Na deze dag kan jij je niet zo gemakkelijk meer laat verleiden om je eigen behoeftes te negeren onder het mom van “komt straks wel” of “nu is het even niet handig”.

SoulCollage® is een collagetechniek waar je werkt met alleen afbeeldingen zonder tekst. Het is intuïtief, creatief en super krachtig. Het laat je ontdekken waar jij onbewust steeds tegenaan loopt, hoe jij kan luisteren naar je eigen behoeften en hoe je patronen kan veranderen en zelfs doorbreken.

Door de verbeelding aan te spreken, ontdek je wat jouw verbeelding te zeggen heeft!

Gun!

Geef jezelf tijd om eens met liefde naar jezelf kijken, zacht en compassievol. Gun jezelf een waardevolle ervaring, heldere inzichten en meer vertrouwen in je eigen wijsheid! Jouw gevoeligheid, jouw gevoel is geen zwakte. Het is een kracht!

Dus:

 • Wil jij meer jezelf zijn?
 • Ben je klaar met het gevoel dat je steeds in hetzelfde cirkeltje rond draait?
 • Wil je verandering in je leven en wil je daarvoor ook een actie inzetten?
 • Heb je inzichten nodig om nieuwe stappen te zetten?
 • Wil je meer vertrouwen krijgen in je eigen wijsheid?
 • Heb je behoefte aan meer energie?
 • Wil je af zijn van voortdurend de bevestiging buiten jezelf zoeken?

Een workshop vol met creativiteit, inzichten en boodschappen.

Dit spreekt mij aan!

Aanmelden

Doe je mee?

De workshop Verbeeld Jezelf vindt plaats op zaterdag 14 april van 10.00-16.30 uur in mijn atelier in Nootdorp (ZH).

Dit kan je verwachten:

 • Werken in een kleine groep van max 6 personen.
 • Veel persoonlijke aandacht voor jouw proces.
 • Eyeopeners. Inzichten. Bevestigingen.
 • Uitleg over wat SoulCollage® is en hoe je een kaart maakt.
 • Je gaat een kaart echt beleven met jouw verbeelding.
 • Lunch, koffie, thee en iets lekkers.
 • Een gezellige ontspannen sfeer met respect naar elkaar.

De workshop kost jou 97 euro incl BTW, materiaal, lunch, koffie/thee en iets lekkers.

Ja! Ik meld mij aan!

Aanmelden of klik hier als je nog vragen hebt: neem contact met mij op.

“Ik vond het een fantastische dag, veel indrukken, veel inzichten, inspirerende mensen, super!”
Carola

“Ik heb verschillende keren met Barbara gewerkt, en alle keren heb ik haar begeleiding als ontzettend fijn en diep ervaren. Ze stelt heel goede, spiegelende vragen, waardoor ik diepe inzichten heb gekregen. Verder vind ik haar gewoon ook een heerlijk mens! Zij weet creativiteit naar een dieper en transformerender niveau te brengen. Een absolute aanrader!!! ”
Danielle

“Mijn eerste kennismaking met SoulCollage(r) verliep via Barbara. Eerlijk gezegd …. ik wist niet wat het was. Wat volgde was zo’n fijne ervaring. Vol zachtheid en overgave. Ik boekte al snel een tweede workshop, al was het ruim een uur rijden voor mij. Barbara was en IS nog steeds een grote inspirator voor mij.”
Monique