Voor meer informatie over de activiteiten bij Barbara van Stein, inspirerend nieuws en de laatste blogs, kan jij je hier: Inschrijven
Open
X

Workshop Verbeeld Jezelf. Omdat je toe bent aan iets anders

Voel!

Mensen met een groot inlevingsvermogen of (hoog) gevoeligheid, hebben de sterke neiging om zichzelf weg te cijferen, te zorgen voor de ander en maar door te gaan ongeacht hun eigen gezondheid, gevoel en pijn in het lijf. Misschien ben jij dat ook, iemand die zich voortdurend aanpast aan zijn of haar omgeving of meegaat in de gevoelens van de ander. Mogelijk ervaar je dit niet, want het is ‘gewoon’ een sterke eigenschap van jou.

Ben jij iemand die :

 • Graag er voor de ander is en dingen goed geregeld wilt hebben
 • Het goed willen doen om iemand blij te maken
 • Er bij willen horen, ondanks dat je het gevoel hebt anders te zijn
 • Verbinding wilt, terwijl je met regelmaat je alleen voelt staan

Luister!

Hoe lang kan jij dit nog volhouden? Steeds dat naar buiten gericht zijn? Word het niet tijd voor een verandering? Tijd voor nieuwe energie? Meer energie! Het is tijd om jezelf op de eerste plaats te zetten, maar gelijkertijd de ander niet vergetend. Er is zoveel meer. Er kan zoveel meer! Kwestie van vertrouwen hebben in het groter geheel, in de ander en vooral jezelf!

Doe!

Alles gewoon kan ook goed gaan als je de controle los laat, als je de ander meer ruimte geeft en vooral als jij jezelf de ruimte geeft om meer te ontspannen en te genieten. Vertrouwen krijgen en houden is een belangrijk iets om veranderingen in patronen door te zetten. Tijdens deze workshop gaan we 2 belangrijke stappen nemen:

 1. Puur luisteren naar jezelf.
 2. Vertrouwen hebben in wat in je opplopt.

Het is sowieso een dag vol ontspanning en niets moeten, want juist dat levert vaak hele bijzondere en krachtige bewegingen op.

Ja, ik wil dit!

Aanmelden

Zie!

Misschien merk je dat je steeds minder met dingen bezig bent, wat je werkelijk leuk vindt om te doen. Sterker nog, dat zelfs de leuke dingen nu aanvoelen als moetjes. Ontspanning en genieten levert zoveel meer op. Hoe meer gespannen je bent, hoe nauwer je gezichtsveld is en hoe strakker je zit in je gedachten, meningen, standpunten etc.

De wereld is veel wijder, dan de kleine wereld die je nu om je heen voelt en hebt gecreëerd. Het is tijd voor expansie! Meer genieten, stoppen met conformeren aan de normen en waarden die niet van jou zijn en meer vanuit flow werken. Het is allemaal mogelijk door vertrouwen te hebben in alles wat zich aandient.

Durf jij vol vertrouwen te zijn in je eigen scheppingskracht?

Ervaar!

Tijdens deze workshop neem ik je mee op reis door middel van je verbeelding. Je wordt een krachtige ervaring rijker en je ontdekt jouw best volgende stap om jezelf vrijer te voelen, meer vertrouwen te hebben en energieker! De ervaring die je opdoet in deze workshop, heeft daadwerkelijk effect op je leven nu. Het is meer dan een andere beweging. Je krijgt tools aangereikt, waardoor je je leven via een andere ingang kan veranderen.

Wil je deze ervaring? Meld je dan nu aan!

Aanmelden

Ontdek!

Door met jouw verbeelding te werken en met SoulCollage®, ga je ontdekken en ervaren waar jij nu tegenaan loopt en wat je nu nodig hebt. Mijn methode is zo sterk, dat het op je netvlies blijft staan en in je cellen gaat zitten. Na deze dag kan jij je niet zo gemakkelijk meer laat verleiden om je eigen behoeftes te negeren onder het mom van “komt straks wel” of “nu is het even niet handig”.

SoulCollage® is een collagetechniek waar je werkt met alleen afbeeldingen zonder tekst. Het is intuïtief, creatief en super krachtig. Het laat je ontdekken waar jij onbewust steeds tegenaan loopt, hoe jij kan luisteren naar je eigen behoeften en hoe je patronen kan veranderen en zelfs doorbreken. Ik reik je daarbij een tool aan, die deze techniek nog krachtiger maakt!

Door de verbeelding aan te spreken, ontdek je aardse boodschappen en hemelse berichten!

Gun!

Gun jezelf een waardevolle ervaring, heldere inzichten en meer vertrouwen in je eigen wijsheid! Jouw gevoeligheid. Jij kan meer aan, dan je voor mogelijk hield!

Dus:

 • Wil je vertrouwen krijgen in je eigen wijsheid?
 • Ben je klaar met het gevoel dat je steeds in hetzelfde cirkeltje rond draait?
 • Wil je verandering in je leven en wil je daarvoor ook een actie inzetten?
 • Heb je inzichten nodig om nieuwe stappen te zetten?
 • Heb je behoefte om je hart te volgen?
 • Wil je af zijn van voortdurend de bevestiging buiten jezelf zoeken?

Ja! Ik wil dit!

Aanmelden

Doe je mee?

De workshop Verbeeld Jezelf vindt plaats zondag 8 juli van 10.00-16.30 uur in mijn atelier in Nootdorp (ZH).

Dit kan je verwachten:

 • Werken in een kleine groep van max 6 personen.
 • Veel persoonlijke aandacht voor jouw proces.
 • Eyeopeners. Inzichten. Bevestigingen.
 • Een ontdekkingsreis met en in jouw verbeelding.
 • Lunch, koffie, thee en iets lekkers.
 • Een gezellige ontspannen sfeer met respect naar elkaar.

De workshop kost jou 97 euro incl BTW, materiaal, lunch, koffie/thee en iets lekkers.

Ja! Ik meld mij aan!

Aanmelden of klik hier als je nog vragen hebt: neem contact met mij op.

“Ik vond het een fantastische dag, veel indrukken, veel inzichten, inspirerende mensen, super!”
Carola

“Ik heb verschillende keren met Barbara gewerkt, en alle keren heb ik haar begeleiding als ontzettend fijn en diep ervaren. Ze stelt heel goede, spiegelende vragen, waardoor ik diepe inzichten heb gekregen. Verder vind ik haar gewoon ook een heerlijk mens! Zij weet creativiteit naar een dieper en transformerender niveau te brengen. Een absolute aanrader!!! ”
Danielle

“Mijn eerste kennismaking met SoulCollage(r) verliep via Barbara. Eerlijk gezegd …. ik wist niet wat het was. Wat volgde was zo’n fijne ervaring. Vol zachtheid en overgave. Ik boekte al snel een tweede workshop, al was het ruim een uur rijden voor mij. Barbara was en IS nog steeds een grote inspirator voor mij.”
Monique