Voor meer informatie over de activiteiten bij Barbara van Stein, inspirerend nieuws en de laatste blogs, kan jij je hier: Inschrijven
Open
X

Barbara. Verbeeldend Kunstenaar

Barbara-van-Stein
Ik geloof écht dat je met creativiteit en verbeeldingsvermogen een verbinding kan maken met jouw eigen wijsheid. Creativiteit is véél meer dan alleen kunst en knutselen. Met creativiteit en jouw verbeelding ontdek je veel over jezelf, sterk je jouw zelfvertrouwen en krijg je rust in jezelf.

Mijn hart is de teamleider

Sinds 2009 ben ik als onderneemster gestart. Wat ik zowel daarvoor als sindsdien heb geleerd en verder heb ontwikkeld, is organisch gegaan. Hierbij heb ik vooral mijn gevoel en nieuwsgierigheid gevolgd en altijd als basis creativiteit. De belangrijkste les is, dat ik mijn hart meer de leiding hebt gegeven en vertrouw ik op mijn gevoel. Als hoogsensitief persoon, weet ik als geen ander, dat die hooggevoeligheid, vaak meer hoofdgevoeligheid is. Toch heeft mijn hoofd steeds meer de rol van enthousiaste vrijwilliger op zich genomen, alhoewel dat enthousiasme soms de boventoon wilt voeren 🙂

Lees mijn blog “Gewoon” eens! Deze gaat over de jarenlange zoektocht naar mijzelf en hoe ik mijn waarde en waarheid weer hervond.

Opleidingen, trainingen en workshops

Mijn nieuwsgierigheid bracht mij bij veel technieklessen in tekenen en schilderen, kunstgeschiedenis, Ebru (turks papiermarmeren) en de bijzonder krachtige verbeeldingstechniek SoulCollage®. Daarnaast volgde ik ook de richtingen die mijn hart mij ingaven, waaronder een tarottraining, runenopleiding, meditatietechnieken, Ushui Reiki-Seichem en ondernemerstrainingen. Al deze creatieve vormen, persoonlijke ontwikkelingen en de diepere processen die dit veroorzaakten, geven richting aan hoe ik nu mijn leven leef.

Zelf in beweging blijven om anderen te bewegen

Alleen door zelf in beweging te zijn en te blijven, kan ik anderen motiveren om ook door te gaan in hun groei en ontwikkeling. Daarom volgde en volg ik nog regelmatig coaching, trainingen en workshops gericht op mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Vier mensen zijn mij heel dierbaar en motiveren altijd om nóg dichter bij mezelf te komen, te blijven en vooral om er nog meer uit te halen dan ik voor mogelijk hield:

  • Danielle Pasma, voor mijn krijgerkracht en belevingswereld
  • Georgette Vierling, voor mijn intuïtie en extra magie
  • Reggy Nelissen, voor mijn ondernemersgeest
  • Erika de Heus, in mijn energiewerk

Barbara-word-cloud

Creëren is mijn levensbehoefte

Creëren  is nummer 1 van mijn levensbehoeften! Vooral schilderen. Het werkt meditatief, brengt rust en ik krijg er nieuwe energie van. Een creatie laat ik ontstaan vanuit mijn gevoel, een sterke stroom die scheppend bezig wilt zijn. De natuur is mijn ontlaadpunt. Mijn creativiteit is mijn oplaadpunt.

Geef jij jouw verbeelding de vrije loop, dan wordt jouw wereld onbegrensd, vol mogelijkheden en heel eigen wijs!

Creëren is niet alleen mijn behoefte. Creëren is voor iedereen belangrijk! Het scheppend bezig zijn, is een levensbehoefte van iedereen. Het bouwt vertrouwen op, sterkt het geloof in eigen kunnen en zelfwaardering. Ik geloof dat iedereen die bron vol heilige inspiratie tot creatie kan aanspreken!

Iedereen is creatief!

Van creëren word je blij van! Iets doen waar je blij van wordt, daar krijg je energie en inspiratie van! Meer energie en inspiratie maakt het leven waardevol, krachtig en vooral leuk! Het kan allemaal zo simpel zijn en tegelijk zooo nodig!

Moed en ont-moeten

Mag ik jou wat moed en vertrouwen geven in jezelf? Kijk dan eens bij mijn activiteiten! Misschien zien we, ont-moeten en inspireren wij elkaar in mijn atelier! <3

“Voor het eerst een boom geblazen 😉 en een soulcollage kaart gemaakt (nooit eerder van gehoord). Wat een mooie creatieve manier om jezelf eens van een andere kant te bekijken. De subtiele en rake vragen en aanvullingen van Barbara over bijvoorbeeld de gekozen kleuren waren zo treffend. Ik ben gelijk thuis verder aan de slag gegaan met het maken van deze kaarten. Top begeleiding van Barbara en een super gezellige dag!”
Angelique

“Mijn ouders waren verbluft, verbaasd, verrast en bovenal ontroerd door jou prachtige schilderij! Wauw, hoe is het mogelijk dat er zoveel verwerkt is in het schilderij. Ze vonden het ook erg bijzonder dat jij zo precies uit de gesprekken had kunnen halen waar het om draait bij mijn ouders en bij ons hele gezin.”
Kyanne

“Ik heb de afgelopen jaren bij Barbara zowel workshops als jaartrajecten gedaan. Vol aandacht en inspiratie, met zachtheid en creativiteit jezelf tegen komen in een fijne omgeving, dat is wat ik ervaren heb en wat ik iedereen die nieuwsgierig is naar zichzelf kan aanraden.”
Marjolein