Door nieuw inzicht krijg je weer vrij uitzicht. Ontdek hoe eenvoudig het is om jezelf inzicht te geven met een expres jezelf sessie
Open
X

Barbara. Verbeeldend Kunstenaar

Geef jij jouw verbeelding de vrije loop, dan wordt jouw wereld onbegrensd, vol mogelijkheden en heel eigen wijs!

Barbara-van-SteinIk geloof écht dat je met creativiteit en verbeeldingsvermogen een verbinding kan maken met jouw eigen wijsheid. Creativiteit is véél meer dan alleen kunst en knutselen. Graag trek ik de creativiteit door naar de next level voor meer verdieping in ieders leven.

Mijn hart is de teamleider

Sinds 2009 ben ik VerBeeldend Kunstenaar. Wat ik zowel daarvoor als sindsdien heb geleerd en verder heb ontwikkeld, is organisch gegaan. Hierbij heb ik vooral mijn gevoel en nieuwsgierigheid gevolgd. De belangrijkste les is, dat ik mijn hart meer vertrouwen heb gegeven in haar leiderschap. Mijn hoofd heeft steeds meer de rol van enthousiaste vrijwilliger op zich genomen en die houdt alles goed in de gaten.

Een blog over mijn persoonlijke levensweg

Opleidingen, trainingen en workshops

Mijn nieuwsgierigheid bracht mij bij veel technieklessen in tekenen en schilderen, kunstgeschiedenis, Ebru (turks papiermarmeren) en de bijzonder krachtige verbeeldingstechniek SoulCollage®. Daarnaast volgde ik ook de richtingen die mijn hart mij ingaven, waaronder een tarottraining, runenopleiding, meditatietechnieken, Ushui Reiki-Seichem en ondernemerstrainingen. Al deze creatieve vormen en nog meer dan dat, geven richting aan hoe ik nu mijn leven leef. Mijn grootste inspiratiebron is nog steeds de natuur.

Zelf in beweging blijven om anderen te bewegen

Alleen door zelf in beweging te zijn en te blijven, kan ik anderen motiveren om ook door te gaan in hun groei en ontwikkeling. Daarom volgde en volg ik nog regelmatig coaching, trainingen en workshops gericht op mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Drie mensen zijn mij heel dierbaar en motiveren altijd om nóg dichter bij mezelf te komen, te blijven en vooral om er nog meer uit te halen dan ik voor mogelijk houd:

  • Danielle Pasma, voor mijn krijgerkracht en belevingswereld
  • Georgette Vierling, voor mijn intuïtie en extra magie
  • Reggy Nelissen, voor mijn ondernemersgeest

Barbara-word-cloud

Creëren is mijn levensbehoefte

Schilderen is nummer 1 van mijn levensbehoeften! Het is meditatief, brengt rust en ik krijg er nieuwe energie van. Een kunstwerk laten ontstaan, doe ik vanuit mijn gevoel, een sterke stroom die scheppend bezig wilt zijn. Schilderen, andere creatieve vormen en aanwezig zijn in de natuur, is mijn manier om een kanaal open te zetten. Hierdoor kan ik meer inspiratie te laten stromen voor elk onderdeel in mijn leven en voor elk onderdeel in mijn onderneming.

Creëren is niet alleen mijn behoefte, maar voor iedereen is creëren, het scheppend bezig zijn, een levensbehoefte. Daar geloof ik heilig in!

Iedereen is creatief!

Ook al geloof jij het zelf nog niet. Van creëren wordt je blij van! Dat zie ik altijd in mijn atelier. En iets doen waar je blij van wordt, daar krijg je weer meer energie en inspiratie van in je leven! Het kan allemaal zo simpel zijn en tegelijk zooo waardevol! Mag ik jou wat moed en vertrouwen geven in jezelf? <3

“Voor het eerst een boom geblazen 😉 en een soulcollage kaart gemaakt (nooit eerder van gehoord). Wat een mooie creatieve manier om jezelf eens van een andere kant te bekijken. De subtiele en rake vragen en aanvullingen van Barbara over bijvoorbeeld de gekozen kleuren waren zo treffend. Ik ben gelijk thuis verder aan de slag gegaan met het maken van deze kaarten. Top begeleiding van Barbara en een super gezellige dag!”
Angelique

“Mijn ouders waren verbluft, verbaasd, verrast en bovenal ontroerd door jou prachtige schilderij! Wauw, hoe is het mogelijk dat er zoveel verwerkt is in het schilderij. Ze vonden het ook erg bijzonder dat jij zo precies uit de gesprekken had kunnen halen waar het om draait bij mijn ouders en bij ons hele gezin.”
Kyanne

“Ik heb de afgelopen jaren bij Barbara zowel workshops als jaartrajecten gedaan. Vol aandacht en inspiratie, met zachtheid en creativiteit jezelf tegen komen in een fijne omgeving, dat is wat ik ervaren heb en wat ik iedereen die nieuwsgierig is naar zichzelf kan aanraden.”
Marjolein