Door nieuw inzicht krijg je weer vrij uitzicht. Ontdek hoe eenvoudig het is om jezelf inzicht te geven met een expres jezelf sessie
Open
X

Evenwicht. Acrylverf op doek van 180 x 120 cm, in opdracht

Evenwicht

Verhalende schilderijen

Alle vier de elementen (aarde, water, lucht en vuur) zijn aanwezig om een natuurlijk evenwicht te vinden. Vanuit de modder groeit iets moois. Het is geboorte en wedergeboorte ineen die door de gloed van de zon verwarmd wordt. Want hoe verschillend ook, samen wordt balans gevonden. Een harmonisch geheel tussen een wolk van roze energie en aardse zakelijke belangen. Beschermd door een ware engel.

Reactie:

”Creatief, kleurrijk, gevoelig en de zoektocht naar balans geven de details op het schilderij mij, elke dag weer, een schitterende lach op mijn gezicht!
Wat ik zo ontzettend fijn vind aan Barbara als kunstenares is dat ze bij een verhalend schilderij, volledig de tijd neemt om haar opdrachtgever(s) te leren kennen. Haar vasthoudendheid voor diepgang en haar enorme perfectie en creativiteit zorgen ervoor dat ze echt iets heeft gemaakt wat helemaal bij ons past”.

Interesse in een Persoonlijk Kunstwerk?

Elk verhaal mag gezien worden. Krachten die nu nodig zijn, mogen nu gebruikt worden. Wil jij jouw verhaal laten verwerken in een verhalend schilderij of heb je meer behoefte aan een krachtschilderij? Kijk dan hier voor een Persoonlijk Kunstwerk.

Of klik hier voor meer algemene informatie