Voor meer informatie over de activiteiten bij Barbara van Stein, inspirerend nieuws en de laatste blogs, kan jij je hier: Inschrijven
Open
X

Aanmelden Creatiejaar Uit Je Kunst.

Jaaa! Super, dat jij deze tijd voor jezelf neemt!

Je voor- en achternaam (verplicht)

Je telefoonnummer (liefst mobiel)

Je e-mail (verplicht)

Jaaa! Je wilt deelnemen aan het nieuwe Creatiejaar Uit Je Kunst!
Voorkeur dag:

Wat is jouw reden om aan dit creatiejaar deel te nemen?

Het Creatiejaar Uit Je Kunst kost 2.244 euro voor 12 maanden. Dit bedrag is incl BTW voor particulieren en excl BTW voor bedrijven/ondernemers. Wil je het bedrag in 12 maandelijkse termijnen betalen? Dan betaal je 187 euro per maand.

Hoe wil je het bedrag voor het creatiejaar betalen?

Ben jij weleens eerder bij Barbara van Stein geweest?
JaNee

Heb je nog opmerkingen of aanvullende vragen? Of wil je graag deelnemen, maar je kan niet starten de vermelde datum(s)? Noteer dit in het notitievak hieronder! Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op:


Voordat je op verzenden klikt, wil ik nogmaals aangeven dat het Creatiejaar Uit Je Kunst 2.244,00 euro op jaarbasis kost. Dit bedrag kan betaald worden in 12 maandelijkse termijnen van 187 euro.

Let op!: De vermelde bedragen zijn incl. BTW voor particulieren en excl. BTW voor bedrijven/ondernemers. Het bedrag is altijd inclusief materiaal dat gebruikt wordt op de live dagen, lunch, koffie, thee en wat lekkers.

Door verzending van dit formulier, bent je nog tot niets verplicht. Wel zal ik zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Alle persoonlijke klantgegevens die u toestuurt, worden puur en alleen gebruikt door Barbara van Stein om de aanmelding goed te laten verlopen. Daarnaast geeft u toestemming om u op de hoogte te brengen van nieuwe en lopende activiteiten van Barbara van Stein. Er is altijd een mogelijkheid om hiervoor af te melden. Alle gegevens die u in de vermeld in deze formulieren, worden niet beschikbaar gesteld aan derden.