Voor meer informatie over de activiteiten bij Barbara van Stein, inspirerend nieuws en de laatste blogs, kan jij je hier: Inschrijven
Open
X

Aanmelden voor 3 Eigen Wijze Sessies. Ja, leuk!

Je wilt je opgeven voor een 3 Eigen Wijze Sessies!

Je voor- en achternaam (verplicht)

Je telefoonnummer (liefst mobiel)

Je e-mail (verplicht)

Ben jij weleens eerder bij Barbara van Stein geweest?
JaNee

Ik wil neem graag deel in een groep voor 3 Eigen Wijze Sessies. Deze 3 Eigen Wijze Sessies kosten totaal 397 euro. Dit bedrag is incl BTW, materiaal voor op de 3 live dagen en het maandelijkse contactmoment, lunch, koffie, thee en wat lekkers.
JaNee

Alleen invullen als je kiest om in een groep te werken:
Ik kan op de woensdagen 16 januari, 13 februari en 13 maart 2019
JaNee
LET OP: Heb je de vraag beantwoord met een "Nee", dan graag bij het opmerkingenvak aangeven welke dagen niet en of je een voorkeur hebt voor een andere dag. Barbara neemt dan contact met je op.

Ik wil graag ook 3 Eigen Wijze Sessies, maar dan via individuele begeleiding. Graag wil ik hiervoor een afspraak maken. De kosten voor 3 sessies van 2,5 uur kosten totaal 441 euro, incl. BTW, het maandelijkse contactmoment, koffie/thee, iets lekkers en materiaal, exclusief lunch.
JaNee

Heb je een specifieke reden om een afspraak te maken?

Heb je nog opmerkingen of aanvullende vragen? Wil je wel graag meedoen in een groep, maar de groepsdagen komen je niet uit? Graag hieronder noteren:

Door verzending van dit formulier, ben je nog tot niets verplicht. Pas na een bevestigingsmail van Barbara, ben je zeker van een plek/afspraak!

Alle persoonlijke klantgegevens die u toestuurt, worden puur en alleen gebruikt door Barbara van Stein om de aanmelding goed te laten verlopen. Daarnaast geeft u toestemming om u op de hoogte te brengen van nieuwe en lopende activiteiten van Barbara van Stein. Er is altijd een mogelijkheid om hiervoor af te melden. Alle gegevens die u in de vermeld in deze formulieren, worden niet beschikbaar gesteld aan derden.