Voor meer informatie over de activiteiten bij Barbara van Stein, inspirerend nieuws en de laatste blogs, kan jij je hier: Inschrijven
Open
X

Reserveren ImaginatieKaartendeck.

Jaaa! Tof, dat jij een deck wilt reserveren met mijn 1e editie van 33 prachtige Imaginatiekaarten!

De ImaginatieKaarten komen eind september 2019 uit (zoals het er nu naar uitziet)! De verkoopprijs van de kaarten ligt tussen de 24 en 35 euro.

Het reserveren van een ImaginatieKaartendeck verplicht je nog tot niets.

Ongeveer een maand voordat de ImaginatieKaarten daadwerkelijk gedrukt worden, zal ik bij je checken of je het deck nog steeds wilt ontvangen. Zo ja, dan pas ga ik je vragen om een betaling te doen. Zodra het deck gedrukt, binnengekomen en goedgekeurd is, ontvang je de 33 ImaginatieKaarten in een doos met een leuke verrassing!

Je voor- en achternaam (verplicht)

Je telefoonnummer (liefst mobiel)

Je e-mail (verplicht)

Ik wil op voorhand mijn ImaginatieKaartendeck reserveren.

JaNee

Stuur mij een nieuwsbrief om op de hoogte blijven van:

Stel hieronder een vraag mocht je die beantwoord willen hebben.
Of geef mij een leuke spontane motivatie mee om het deck nog mooier te maken, want alles is energie!

Alle persoonlijke klantgegevens die u toestuurt, worden puur en alleen gebruikt door Barbara van Stein om de aanmelding goed te laten verlopen. Daarnaast geeft u toestemming om u op de hoogte te brengen van nieuwe en lopende activiteiten van Barbara van Stein. Er is altijd een mogelijkheid om hiervoor af te melden. Alle gegevens die u in de vermeld in deze formulieren, worden niet beschikbaar gesteld aan derden.