Voor meer informatie over de activiteiten bij Barbara van Stein, inspirerend nieuws en de laatste blogs, kan jij je hier: Inschrijven
Open
X

Activiteiten. Die jouw verbeelding aanspreken!

Ik wil jou graag meenemen naar een wereld die kleurrijk is, die op je verbeelding werkt. Een wereld waar jij helemaal jezelf kan zijn, zodat jij je natuurlijke kracht weer herontdekt!

Dus:

  • Durf jij het aan om de kunst van het leven te herontdekken?
  • Wil jij hiervoor intuïtief, creatief en actief stappen te zetten?
  • Heb je behoefte om weer te leren vertrouwen op jezelf, op je gevoel, op jouw innerlijke wijsheid?

Ja? Kijk dan of er iets voor je bij zit! Laat nieuwsgierigheid leidend zijn en voel waar je aandacht naar toe gaat. Voel je een bepaalde positieve sensatie, kies dan! Dat is dan wat je nu nodig hebt!


De 3 Eigen Wijze Sessies

Dit zijn 3 krachtige Eigen Wijze Sessies die 1-op-1 worden gegeven in mijn atelier. Deze sessies zijn er voor iedereen die denkt vastgelopen te zijn, geïnspireerd aan de slag willen en die hun vaste patronen helder willen krijgen. Dat vaste patroon zorgt er namelijk voor dat je niet vooruit komt en steeds weer hetzelfde tegenkomt.

Jij weet dat er meer uit het leven te halen is, dan wat je nu doet? Dan krijg je met deze 3 Eigen Wijze Sessies een energieboost, om dat eruit te halen wat je eerder niet zag of liet liggen! Met deze 3 sessies krijg je een andere kijk op het leven!


2-daagse Oceandrum Maken

Tijdens deze 2-daagse ga jij je eigen oceandrum maken. Met zo’n oceandrum ga je gemakkelijker uit je hoofd en in je hart. Het werkt meditatief als verlichtend, ontspannend en als een energizer.

Jouw oceandrum maak je van bamboemand en gevuld met diverse zaden. De zaden in de mand stel je zo samen, dat je werkelijk het gevoel hebt “Ja!”. Het kan een diep donker geluid zijn, ritselend en alles daar tussen in. De maand maak je dicht door een katoenen doek erover te spannen. Deze doek wordt zo geprepareerd, dat je deze de volgende dag kan beschilderen.

Wees er op tijd bij!

De 2-daagse zijn altijd heel gewild en worden maar 2x per jaar ingepland. Nergens word je zo begeleid in de creatie van jouw golfslag, ritme en oceandrum!


Imaginatiekaarten

Dit is een inzichtenkaartenset. Een kaartenset waarmee je leggingen kan doen, inzichten kan verkrijgen, maar vooral waarmee je in jouw verbeelding kan stappen. Het zijn kaarten van mijn schilderijen, die in afstemming zijn ontstaan.

Deze kaarten brengen je verder dan van A naar B. Deze kaarten zetten je verbeelding (imaginatie) aan en laten je onbegrensde mogelijkheden zien.