Voor meer informatie over de activiteiten bij Barbara van Stein, inspirerend nieuws en de laatste blogs, kan jij je hier: Inschrijven
Open
X

Activiteiten. Die jouw verbeelding aanspreken!

Ik wil jou graag meenemen naar een wereld die kleurrijk is, die op je verbeelding werkt. Een wereld waar jij helemaal jezelf kan zijn, zodat jij je natuurlijke kracht weer herontdekt!

Dus:

  • Durf jij het aan om de kunst van het leven te herontdekken?
  • Durf jij hiervoor intuïtief, creatief en actief stappen te zetten?
  • Heb jij de moed om weer te leren vertrouwen op jezelf, op je gevoel, op jouw innerlijke wijsheid?

Ja? Neem dan deel aan een activiteit! Laat nieuwsgierigheid leidend zijn en je zal zien, dat deze activiteiten je veel meer bieden dan je kon vermoeden!


De 3 Eigen Wijze Sessies

Dit zijn 3 krachtige Eigen Wijze Sessies die 1-op-1 worden gegeven in mijn atelier. Deze sessies zijn er voor iedereen die denkt vastgelopen te zijn, geïnspireerd aan de slag willen en die hun vaste patronen helder willen krijgen. Dat vaste patroon zorgt er namelijk voor dat je niet vooruit komt en steeds weer hetzelfde tegenkomt.

Jij weet dat er meer uit het leven te halen is, dan wat je nu doet? Dan krijg je met deze 3 Eigen Wijze Sessies een energieboost, om dat eruit te halen wat je eerder niet zag of liet liggen! Met deze 3 sessies krijg je een andere kijk op het leven!

Wil jij jezelf een boost geven? Klik dan hier!


2-daagse Oceandrum Maken

Tijdens deze 2-daagse ga jij je eigen oceandrum maken. Met zo’n oceandrum ga je gemakkelijker uit je hoofd en in je hart. Het werkt meditatief als verlichtend, ontspannend en als een energizer.

Jouw oceandrum maak je van bamboemand en gevuld met diverse zaden. De zaden in de mand stel je zo samen, dat je werkelijk het gevoel hebt “Ja!”. Het kan een diep donker geluid zijn, ritselend en alles daar tussen in. De maand maak je dicht door een katoenen doek erover te spannen. Deze doek wordt zo geprepareerd, dat je deze de volgende dag kan beschilderen.

Wees er op tijd bij!

De 2-daagse zijn altijd heel gewild, omdat je nergens zo begeleid wordt in de creatie van jouw golfslag, ritme en oceandrum!

Ook je eigen flow creëren? Klik dan hier voor deze 2-daagse!


Imaginatiekaarten

Dit wordt een inzichtenkaartendeck die ik Imaginatiekaarten noem. Een kaartendeck waarmee je leggingen kan doen, inzichten kan verkrijgen, maar vooral waarmee je in jouw verbeelding kan stappen. Het zijn kaarten met afgedrukte werken van mij die in verbinding, intuïtief en met een bepaalde bedoeling zijn gecreëerd.

Deze kaarten brengen je verder dan van A naar B. Deze kaarten zetten je verbeelding (imaginatie) aan en laten je onbegrensde mogelijkheden zien.

Deze imaginatiekaarten komen naar verwachting eind september uit. Het deck gaat tussen de 24 en 36 euro kosten. Het is mogelijk om je vooraf in te schrijven om deze unieke set te bemachtigen.

Wil je even gluren hoe ze eruit komen te zien? Klik dan hier!