Voor meer informatie over de activiteiten bij Barbara van Stein, inspirerend nieuws en de laatste blogs, kan jij je hier: Inschrijven
Open
X

2 Daagse Oceandrum Maken.

Een heel weekend in een flow!

Niets is zo fijn om even creatief bezig te zijn. Of toch wel? Jaaa, een heel weekend ondergedompeld zijn in het creatieve proces van een oceandrum maken! Bouwen en schilderen, luisteren en voelen, meebewegen en ontdekken waar het “aan” gaat!

De oceandrum raakt iets heel diep bij mij!

Het weekend van 14 en 15 september is een weekend om even geheel de tijd te nemen voor jezelf. Je gaat ontdekken hoe het is om je eigen golfslag en flow te creëren en vooral om je creatiekracht aan te zetten!

Ik meld alvast mij aan!

Wat is een oceandrum?

Een oceandrum is niet een trommel, maar een platte mand die je heen en weer schommelt. Deze mand is gemaakt van bamboe die op de bodem diverse zaden heeft liggen. Door het heen en weer wiegen van de mand, maken de zaden een rollend geluid alsof het een golfslag is van een oceaan, rivier, beek of vallende regendruppels. Elk zaadje heeft zijn eigen geluid en beweging. Jij stemt het geluid af met behulp van deze zaden. Daarna wordt de mand overtrokken met een doek en geprepareerd om beschilderd te worden.

Je eigen unieke geluid

Elke oceandrum heeft zijn of haar eigen unieke geluid. Dit geluid kan diep en donker zijn, maar ook licht en zacht. Ook kan je het een stevig rollend effect meegeven of een opspringend geluid. Het wordt in ieder geval het geluid waar jij behoefte aan hebt, waar je ogen van gaan stralen en waarbij je een duidelijke “Ja, dit is het!” voelt.

Dit wil ik!

Wat kan je ermee?

In eerste instantie is het jouw geluid en daar heb jij een klik mee! Door de mand gedurende 10 minuten te laten bewegen, kan het je in een meditatieve staat brengen. Het maakt de vele gedachten in je hoofd stiller en oordelen zachter. Na die 10 minuten voel jij je ontspannen, ben je meer in je lijf geland en voel jij je meer energieker. Daarom kan het ook therapeutisch ingezet worden.

Het prikkelt, sust, ontspant en activeert diverse delen van het lichaam.

Is dit wat voor mij?

Ja, dit is wat voor jou als je moeite hebt om te ontspannen, regelmatig een vol gevoel in je hoofd hebt en als je een stroom in je leven verlangt die meer bij je past. Het brengt je van moeten naar ont-moeten, omdat dit ontspanning en verstilling geeft.

Een oceandrum die heen en weer wordt bewogen boven het hoofd, werkt als een auramassage.

Ben je een professional/(alternatieve) therapeut? Dan kan je tijdens deze 2 daagse een oceandrum maken die helemaal bij jouw energie past. Tegelijkertijd is dit ook de energie waarmee je jouw klanten aantrekt. Deze drums worden reeds in diverse praktijken toegepast ter ontspanning, voor balans tussen hart en hoofd en voor een sterkere innerlijke verbinding.

Wat kan ik verwachten?

  • Werken in een kleine groep van max 6 personen
  • Veel persoonlijke aandacht
  • Professionele begeleiding 
  • Goed materiaal
  • Watermeditatie
  • Koffie, thee, lunch en iets lekkers
  • Een gezellige ontspannen sfeer met respect voor elkaar

De oceandrum wordt gecreëerd in 2 dagen in 1 weekend, maar er hoort hier geen overnachting bij. De tijden van deze 2 dagen geven je de gelegenheid om relaxt heen en weer te reizen. Wil je toch een overnachting boeken, dan wil ik je met alle liefde wat tips doorgeven.

Hier kan jij je aanmelden!

Wil je liever eerst meer informatie over het gebruik van de oceandrum, wat je ermee kan of wil je eerst kennismaken met Barbara? Of wil je tips en links ontvangen voor een overnachting in de buurt. Dan kan je het formulier invullen op mijn contactpagina.

→Ga naar de contactpagina voor meer informatie

Lijkt het je wat?

De 2 dagen waarin jij je oceandrum gaat maken, vindt plaats op zaterdag 14 september en zondag 15 september. Beide dagen starten om 10.00 uur en eindigen om 16.30 uur in mijn atelier in Nootdorp (ZH). Dit weekend kost je 236 euro incl BTW, materiaal, koffie, thee, iets lekkers en een vegetarische lunch.

Wat een heerlijke dag was het om zo bezig te zijn met het schilderen van de oceandrum!

Ben jij erbij? Meld je dan aan! Dan gaan we samen jouw flow ontdekken!