Voor meer informatie over de activiteiten bij Barbara van Stein, inspirerend nieuws en de laatste blogs, kan jij je hier: Inschrijven
Open
X

2 Daagse Oceandrum Maken.

Een heel weekend in een flow!

Niets is zo fijn om creatief bezig te zijn. Of toch wel? Een heel weekend ondergedompeld zijn in het creatieve proces van een oceandrum maken! Bouwen en schilderen, luisteren en voelen, meebewegen en ontdekken wat alles “aan” gaat! Het weekend van 30 en 31 maart is een weekend om even geheel de tijd te nemen voor jezelf. Je gaat ontdekken hoe het is om je eigen stroom te creëren en je te hullen in die flow.

Wat is een oceandrum?

Een oceandrum is niet een drum, maar een mand die heen en weer schommelt. Zo kan jij het geluid van een golfslag laten ontstaan. Het is een platte mand gemaakt van bamboe met op de bodem diverse zaden die al rollend het geluid van de golfslag maken van een oceaan, rivier, regen. De mand wordt overtrokken met een doek en geprepareerd om beschilderd te worden.

Je eigen unieke geluid

Elke oceandrum heeft zijn of haar eigen unieke geluid. Dit geluid kan diep en donker zijn, maar ook licht en zacht. Daarnaast kan je het een vol geluid meegeven of een opspringend geluid. Het wordt in ieder geval het geluid waar jij behoefte aan hebt, waar je ogen van gaan stralen en waarbij je een duidelijke “Ja, dit is het!” voelt.

Wat kan je ermee?

In eerste instantie is het jouw geluid en hoort het bij jou! Een oceandrum kan je in een meditatieve staat brengen, je zachter maken en rustiger in het hoofd. Het geluid brengt iets in beweging bij jezelf. Maar, het kan ook heel goed therapeutisch ingezet worden ter ontspanning, meer balans en activering.

Een oceandrum werkt voor mij als een auramassage. Het prikkelt, sust, ontspant en activeert diverse delen van mijn lijf. Dit hangt helemaal af van de plek waar ik het houd en waar ik mijn aandacht aan mag geven.

Is dit wat voor mij?

Ja, dit is wat voor je als je moeite hebt om te ontspannen, regelmatig een vol gevoel in je hoofd hebt, een stroom in je leven wenst die meer bij je past. Het helpt je vooral, om vanuit rust en ontspanning meer te bereiken.

Ben je een professional/(alternatieve) therapeut? Dan kan je tijdens deze 2 daagse een oceandrum maken die helemaal bij jouw energie past. Deze drums worden in verschillende praktijken toegepast ter ontspanning en voor meer balans tussen hart en hoofd.


Hoe kan ik mij aanmelden?

Dit kan via deze knop. Deze brengt je naar het aanmeldformulier voor dit weekend:

Aanmelden

De oceandrum wordt gecreëerd over 2 dagen in een weekend, maar er hoort hier geen overnachting bij. De tijden van deze 2 dagen geven je de gelegenheid om relaxt heen en weer te reizen. Wil je toch een overnachting boeken, dan wil ik je met alle liefde wat tips doorgeven.

Ook als je nog twijfelt of meer informatie wilt over de oceandrum, neem dan gerust contact op via de contactpagina.

Dit kan je verwachten:

  • Werken in een kleine groep van max 6 personen
  • Veel persoonlijke aandacht
  • Professionele begeleiding 
  • Goed materiaal
  • Watermeditatie
  • Koffie, thee, lunch en iets lekkers
  • Een gezellige ontspannen sfeer met respect voor elkaar

Lijkt het je wat?

Meld je dan nu aan via:

Aanmelden

De 2 dagen waarin jij je oceandrum gaat maken, vindt plaats op zaterdag 30 maart en zondag 31 maart van 10.00-16.30 uur in mijn atelier in Nootdorp (ZH). Dit weekend kost je 236 euro incl BTW.

Ben jij erbij? Dan gaan we samen jouw flow ontdekken!

De oceandrum raakt iets heel diep bij mij!

Het werkt enorm ontspannend en gelijkertijd prikkelt het mij!

Wat een heerlijke dag was het om zo bezig te zijn met het schilderen van de oceandrum!