Voor meer informatie over de activiteiten bij Barbara van Stein, inspirerend nieuws en de laatste blogs, kan jij je hier: Inschrijven
Open
X

De 3 Eigen Wijze Sessies. Omdat je toe bent aan iets magisch

3 Individuele sessies die inspireren tot meer!

Dit zijn 3 diepgaande sessies voor als je het gevoel hebt vastgelopen te zijn, moe en lusteloos voelt of voor een nieuwe keuze staat. Soms kan je er maar niet je vingers op leggen waar het aan ligt of wat je het beste kan doen. Zeker is wel, dat er verandering nodig is, een andere kijk op dingen of in ieder geval meer magie in je leven!

Dan zijn deze 3 Eigen Wijze Sessies voor jou! Ze helpen je om helderheid te krijgen in je doen en laten. Ze geven je daarbij een andere kijk op jezelf en ze motiveren je om acties te ondernemen die vanuit het hart of recht uit je onderbuik komen EN die altijd heel dicht bij jezelf liggen!

Ja, dit spreekt mij aan!

Barbara heeft mij mee door een hele pittige tijd geholpen! En ja daar komt weer het woordje: Dankbaarheid. Haar bemoedigende en (eigen)wijze woorden klinken nog regelmatig na als ik het weer eens nodig heb.”

Wat ga je doen?

In de sessies ga je ontdekken waar je nu staat, wat je nodig hebt, maar ook wat je tegenhoudt! Dit doe je door in het creatieve proces te stappen met de SoulCollagetechniek. Dit is een techniek waarmee je met afbeeldingen een kleine collage maakt. Daarna stap je in de wereld van je verbeelding en laat je de soulcollage tot leven komen.

Soulcollagekaart maken

Deze wijze is een hele krachtige wijze. Je kan dan heel helder ervaren wat je onderbewustzijn je wilt laten zien. Je ontdekt op een andere manier wat en waarom je elke keer dat doet waardoor je niet in actie komt, maar ook wat je nu nodig hebt en wat je best volgende stap is.

Klinkt misschien wat vaag, maar als je het eenmaal hebt ervaren hoe je met jouw innerlijke wereld kan werken, wil je niets anders meer! Je hart gaat er van springen en je ziel van zingen!

JIk wil mij hiervoor aanmelden!

Ik werd altijd wel opgemerkt, maar de laatste paar jaar niet. Dat gevoel over mijzelf was ik kwijt. Ik weet niet wat en hoe, maar door gebruik te maken van intuïtie en de gecreëerde zielskaart, is er iets geopend bij mij. Ik zie mijzelf nu weer staan. Dankjewel Barbara voor wie je bent en hoe je het doet!
Anita

Soulcollagekaart Innerlijke Krijger

Heb je geen creatief talent? Geen probleem!

Voor deze sessies heb je geen (creatief) talent nodig, alleen het lef om je gevoel te volgen en de moed om in de actie te gaan. Je gaat boodschappen met een hemels tintje ontdekken en aardse bevestigingen! Altijd wel praktisch toepasbaar, want niets is leuker om de acties die hieruit volgen ook in echte leven toe te passen en nieuwe ervaringen op te doen!

Ben jij iemand met een groot inlevingsvermogen of sensitief?

Dan kan je waarschijnlijk ook enorm in hun hoofd zitten! Veel analyseren en beredeneren. Vooral als het gaat over keuzes maken, die betrekking hebben over iets wat je al lange tijd wilt doen. Uitstellen van keuzes was het gevolg. Je had niet het gevoel dat je er voor tijd had, er was nog zoveel meer te doen en mogelijk liet je de uitgesproken mening van anderen zwaarder wegen dan je eigen verlangen.

Het is dus tijd om het eens anders aan te pakken!

Collegekaart Zielenfluisteringen

Tijd dus om het anders te doen!

Er is veel meer aan de hand, dan alleen nog even dit of dat of wat anderen zeggen! Je houdt mogelijk zelf ook je eigen flow tegen. Het is tijd om helder te krijgen waarom je de dingen doe zoals jij ze nu doet of juist niet doet!

Ontdek met deze 3 Eigen Wijze Sessies hoe jij weer die moed, die sprankelende energie, de ontspanning en die stoere ik-schijt-in-mijn-broek-maar-ik-doe-het-toch-attitude kan oppakken. Het is tijd om werkelijk je hart te volgen, nieuwe keuzes te maken die heel natuurlijk aanvoelen en die voortstuwende zielsenergie te laten stromen in een onstuitbare flow!

→ Ik voel een “JA!”!

Ik heb verschillende keren met Barbara gewerkt, en alle keren heb ik haar begeleiding als ontzettend fijn en diep ervaren. Ze stelt heel goede, spiegelende vragen, waardoor ik diepe inzichten heb gekregen. Verder vind ik haar gewoon ook een heerlijk mens! Zij weet creativiteit naar een dieper en transformerender niveau te brengen. Een absolute aanrader!!!
Danielle

Collegekaart Manifestatie

Anders doen ligt heel dicht bij jou!

Je bent klaar met dat voortdurend conformeren aan wat anderen zeggen of aan die negatieve gedachtengangen in je eigen hoofd. Je staat te popelen om te ontdekken dat er zoveel meer is, dan wat je tot nu toe kan zien, voelen en horen! Je bent om te stoppen met het strijden tegen jezelf en gelijkertijd ben je klaar om op een andere wijze keuzes te maken. Keuzes die heel dicht bij jezelf liggen.

De wijze van deze 3 sessies zijn van aanpak anders dan je mogelijk gewend bent, maar tijdens deze 3 Eigen Wijze Sessies kom je erachter, dat dit juist veel uit jezelf haalt en ook helemaal jezelf laat zijn!

Je leert weer te werken met je creatieve kracht, in hartsverbinding en met de onmetelijke kracht van je verbeelding!

Ik schrijf mij nu in!

Ontstaan van een soulcollagekaart

Dit kan je verwachten:

 • Deze 3 Eigen Wijze Sessies zijn altijd 1-op-1
 • Veel persoonlijke aandacht
 • Eyeopeners. Inzichten. Bevestigingen.
 • Een creatieve ontdekking en een reis in jouw verbeelding
 • Liefdevolle begeleiding met af en toe een stevige motivatie
 • Koffie, thee en iets lekkers

Dit hebben eerdere deelnemers niet verwacht, maar gebeurde wel:

 • Beter passende functie op het werk gevonden
 • Nieuwe liefdesrelatie
 • Onbekend creatief talent ontdekt
 • Meer energie en nieuwe inspiratie
 • Zich verwondert over de innerlijke wereld
 • Blij zijn met zichzelf
 • Inzichten in oude patronen en hoe hiermee om te gaan
 • O ja…een ontmoeting met een overleden ouder…
Vier het leven!

Waar, hoe laat en hoeveel?

Meld jij je aan voor deze 3 Eigen Wijze Sessies, dan neem ik contact met je op. We spreken dan gelijk even kort door wat jouw reden van aanmelden is en geef ik je nog wat gedetailleerder info over deze 3 toffe sessies. Als het je dan nog steeds aanspreekt, kunnen we gelijk op basis van onze agenda’s, de eerste sessie inplannen. Na de eerste Eigen Wijze Sessie worden pas de volgende sessies afgesproken.

Elke 1-op-1 sessie in mijn atelier duurt 2-3 uur. Dit is 1x per 3 a 4 weken. Daarnaast hebben we tussendoor een contactmoment van maximaal 1 uur of, indien anders gewenst, kunnen we daar aparte afspraken over maken. De kosten zijn 555 euro voor het hele traject van deze 3 Eigen Wijze Sessies (inclusief BTW en materiaal).

En? Krijg je er al zin in?

Meld je dan nu aan!