Voor meer informatie over de activiteiten bij Barbara van Stein, inspirerend nieuws en de laatste blogs, kan jij je hier: Inschrijven
Open
X

3 Eigen Wijze Sessies. Een nieuwe kijk op jezelf!

Creatief Leven Blog

Vastgelopen, maar je wilt verder?

Je wilt iets anders, maar je weet niet waar je naar op zoek bent? Je voelt dat er iets anders nodig is, maar wat weet je niet. Je hebt het gevoel dat ergens in geduwd bent, maar wat duidelijk niet (meer) past bij jou? Of merk je weerstand op, voelt dat er iets anders nodig is om werkelijk die verandering in te zetten?

Nieuwe keuzes, een frisse wind en een andere beweging is nodig. Zullen we het eens anders gaan aanpakken, dan je normaal zal ondernemen? Als je voelt dat het tijd is om nieuwe stappen te zetten, een andere ingang te nemen, om nieuw inzicht te krijgen in jezelf en je leven, dan zijn 3 Eigen Wijze Sessies de nieuwe boost waarop je zit te wachten. Deze sessies zijn er om je leven meer te leven vanuit jouw hart, vanuit jouw wijsheid en met jouw talenten!

voeten

Jouw verbeelding vertelt

Ik geloof heilig in alles wat je hebt ervaren, hoe leuk of hoe pijnlijk ook, er toe doet en dat het altijd een keuze is geweest hoe je ermee omgaat. Ook al zie je het zelf nog niet. Ook ben ik er heilig van overtuigd, dat in iedereen een eigen wijsheid huist, die je alleen maar hoeft aan te roepen om antwoorden te vinden en je best mogelijke volgende stap.

Daarom luister ik met alle aandacht naar de woorden die je zegt en gebruikt, want je wijsheid zit hierin verscholen en mogelijk heb je dat niet direct door. Ook beelden die je aanspreken, hebben jou iets te vertellen. Samen leggen wij dan de verbindingen tussen de woorden en de beelden om tot verhelderende inzichten te komen. Inzichten die tot nieuwe keuzes en dus uitzichten leiden.

boom sessie3

Eenvoudige bijzondere sessies

Het creatieve deel van elke sessie bestaat uit eenvoudige maar bijzondere methodes, die sterk op de verbeelding werken en je eigen wijsheid aanspreken. Iedereen kan het! Juist in dat creatieve, in jouw verbeelding, daar zit jouw kracht, daar zit jouw wijsheid!

Met de beelden die je onbewust kiest en creëert en de woorden die je gebruikt, leg je nieuwe verbanden. Ga je daadwerkelijk zien EN voelen wat je nu werkelijk nodig hebt om die nieuwe frisse wind in je leven ter verwelkomen.

Wil jij een verandering in je leven? Meld je dan aan!

Als jij je aanmeldt, kan je kiezen voor een groeps- of privé-sessie! Kan je niet op de opgegeven datums van de groepssessie (startend op woensdag 16 januari), neem dan contact met mij op via hetzelfde aanmeldformulier.

Aanmelden

Samenspel van hoofd en hart

Het hoofd kan overlopen van alles wat (nog) moet. Als jij je gevoel/hart volgt, gaat alles soepeler, ontspannen en met plezier. We gaan het hoofd minder de leiding geven en we springen wat vaker mee met de sprongetjes van je hart. Zo krijg je weer inspiratie en energie en juist dat heb je vaak zo nodig om die veranderingen, die nieuwe keuzes, ook daadwerkelijk te maken.

Expres Jezelf Zijn

Met elkaar delen, vertrouwen, kwetsbaarheid, openheid, warmte en uiteraard lol en luchtigheid is wat je nodig hebt. Dit kan je verwachten, als je deelneemt aan de 3 Expres Jezelf Sessies.

Je maakt 3 stevige stappen:

Stap 1) Zien waar je NU staat en wat jouw best volgende stap is!

Stap 2) Ontdek wat jouw saboteur en  zie wat jouw groeipotentie is!

Stap 3) Ga de uitdaging van je hart aan!

In deze 3 maanden ga je, via creativiteit, intuïtie en expressie, ontdekken hoe je jouw binnenwereld weer naar buiten brengt, bouw je aan meer zelfvertrouwen en moed. Zo kan je leven een andere wending geven. Puur door Expres Jezelf te zijn!

Ja, ik wil deelnemen!

Aanmelden

Als jij je aanmeldt, kan je kiezen voor een groeps- of privé-sessie! Kan je niet op de opgegeven datums van de groepssessie (startend op woensdag 16 januari), neem dan contact met mij op via hetzelfde aanmeldformulier.

De Sessies


 • Aha!-momenten door middel van eigen creatie en verbeelding
 • Nieuwe energie om in actie te komen!
 • Aardse inzichten en hemelse berichten
 • Deelname in een groep van maximaal 5 deelnemers of een privé-sessie
 • 3x een live sessie (groep: 6 uur/privé: 2,5 uur)
 • De live sessies zijn 1x per 3/4 weken
 • Het eerstvolgend traject is ingepland op de woensdagen 16 januari, 13 februari en 13 maart 2019
 • Doe je mee? Dan betaal je voor deze 3 Expres Jezelf Sessies 397 euro als je deelneemt in een groep en 441 euro voor 3 privé-sessies
 • Deze kosten zijn inclusief BTW, materiaal tijdens de live dagen, lunch (groepssessie), gezelligheid, koffie/thee en wat lekkers


De Spelregels


 • Je hoeft niet talentvol te zijn, maar je ziet het avontuur van creëren wel in!
 • Betrokkenheid naar jezelf en de groep voor die extra magie!
 • Doorzettingsvermogen al begrijp je soms niet, waarom je hier aan begonnen bent! 🙂
 • Hou vertrouwen in je eigen proces, omdat dit wonderen te weeg brengt!

Is het wat voor jou?

Zeg dan expres “JA!” tegen jezelf!

Meld je aan!

Wil je deze 3 sessies niet in een groep doen, maar liever 1-op-1, of je kan de aangegeven datums niet, neem via dit formulier contact met mij op.

Aanmelden

“Nogmaals bedankt voor de inspirerende uren bij jou, ik heb ervan genoten. Ik heb mijn doel gevonden!!”
Dorine

“Samen ontdekken wat mijn verlangen is. Collagekaarten gemaakt en met de liefdevolle begeleiding van Barbara mooie inzichten gekregen, verhelderend!
Het was fantastisch, een cadeau voor mezelf.”
Marianne

“Een warme aanrader! Barbara bracht mij nieuwe inzichten en een verhelderende focus. Het is op een ongedwongen en natuurlijke manier creatief werken aan/voor jezelf.”
Maureen