Voor meer informatie over de activiteiten bij Barbara van Stein, inspirerend nieuws en de laatste blogs, kan jij je hier: Inschrijven
Open
X

Groepworkshops. Voor meer waarde

Groepen zijn van harte welkom!

Wil je met een groep komen? Dat kan! Ik geef op aanvraag groepsworkshops gedurende het hele jaar. Dit kan op locatie of  in mijn atelier. Knippen, plakken, schilderen en al blazend kleuren! Het zijn vooral leuke, inspirerende creatieve workshops met een beetje meer. Talent, bijzondere gave of jarenlange studie is niet nodig. Iedereen kan het!

Ik geef je graag de keuze uit:

Collegekaarten Maken

Een bijzondere manier om bij jouw eigen wijsheid te komen. Dit doen we door collegekaarten te maken met alleen afbeeldingen. Een afbeelding spreekt jouw verbeelding aan en geven jou een bijzondere ervaring. We kunnen werken met een specifiek thema, uitgaan van een vrije opdracht of meer individueel gericht aan de slag gaan. Deze workshop geeft vaak hele heldere inzichten!

LevensCollage Maken

Dit duidelijk een veel grotere collage, dan de collegekaarten. Door middel van knippen en plakken van afbeeldingen en teksten, maak jij jouw LevensCollage. Ook hier kunnen we een bepaald thema oppakken of intentie neerzetten. Aan het eind lopen wij alle verhalen door die je bewust of onbewust verbeeld hebt. Heel verrassend wat je dan kan ontdekken!

Met Je Handen Schilderen

Er is geen enkele reden meer om de kwast de schuld te geven! Je werkt intuïtief met je handen en vingers totdat daar jouw kunstwerk is ontstaan. Dat kunstwerk vertelt meer dan je kon vermoeden!

LevensBoom Maken

Met de kleurenpracht van ecoline ga jij jouw Levensboom creëren. Zo’n Levensboom laat aan jou zien hoe jij normaliter handelt, waar de behoefte ligt om verder te ontplooien en hoe jij verder stappen kan ondernemen. Wonderlijk hoe iets ontstaat, puur door kleur- en ademgebruik!

De meerwaarde

Deze waarde van eigen tijd gunnen, verstillen en creativiteit, wordt nogal eens onderschat. Maar wie kent nou niet de verstilde momenten waarbij een geniaal inzicht naar boven kwam? Die waardevolle momenten worden vaak door de waan van de dag niet gepakt, terwijl het juist zo nodig is! Wat is dan leuker dan deze waardevolle momenten te delen met jouw vriendinnen, jouw leukste collega’s of familieleden? Een waardevolle samenkomst waarbij je elkaar nog beter leert kennen!

smjh1

Ja! Ik wil een waardevol moment!

Dat is super! Graag denk ik mee! Valt er iets te vieren of is het een teamuitje? Is het meer voor de gezelligheid en het samenzijn of is er een zakelijk doel? Graag denk ik mee om tot de juiste de keuze te komen.

De spelregels

  • Minimale duur is  2,5 uur onafhankelijk van de grootte
  • De maximale duur van een workshop is afhankelijk van de grootte en het doel
  •  Groepen van minimaal 3 tot maximaal 6 personen zijn in mijn atelier in Nootdorp (Z-H) welkom.
  • Voor grotere groepen zoek ik naar een geschiktere locatie, waarbij de locatiekosten en gemaakte reiskosten in de prijs per persoon worden meegenomen.

Ik meld graag een groep aan!

Aanmelden of meer informatie vragen.

“Barbara geeft met zoveel passie les en de ongedwongen sfeer maakt het zo gezellig en ook de persoonlijke aandacht is echt geweldig. Ik heb ook verschillende workshops gedaan, wat altijd weer zo inspirerend is.”
Nel

“Barbara laat haar deelnemers in een ongedwongen sfeer kennismaken met allerlei technieken. Met haar grote ervaring en professionele blik heeft zij voor elke deelnemer gerichte en persoonlijke aandacht. ”
Natasha