Voor meer informatie over de activiteiten bij Barbara van Stein, inspirerend nieuws en de laatste blogs, kan jij je hier: Inschrijven
Open
X

De Wonderlijke Woensdag Workshop. Omdat je toe bent aan iets magisch

Thema: Groei en Weerstand!

Op deze Wonderlijke Woensdag gaan we inzichten ontdekken over groei en wat je tegenhoudt, waar je weerstand bij voelt en hoe alles elkaar juist in balans houdt! Het is namelijk maar hoe je er tegen aan wilt kijken.

Tijdens deze Wonderlijke Woensdag Workshop ga je ervaren, dat je met creativiteit meer creëer dan alleen een leuk plaatje!”

Je stapt het creatieproces in en ik neem je mee in je verbeelding. Daar in je verbeelding waar je gaat ontdekken dat wat jij hebt gemaakt een boodschap in zich heeft.

Heb je geen creatief talent?

Op deze ochtend ga je plakken en schilderen om zo tot jouw kaart en boodschap te komen. Daarbij heb je geen (creatief) talent nodig, alleen het lef om je gevoel te volgen. Je gaat boodschappen met een hemels tintje ontdekken en aardse bevestigingen! Altijd wel praktisch, want niets is leuker om de boodschappen en inzichten ook in real life toe te passen en te ervaren!

Je kan je tot en met 16 april aanmelden!

Ben jij iemand met een groot inlevingsvermogen of sensitief?

Dan kan je waarschijnlijk ook enorm in hun hoofd zitten! Vooral als het gaat over keuzes maken die betrekking hebben over wat wel of niet goed voelt, wat anderen daar over kunnen zeggen of gewoon omdat het een hele spannende beslissing is! Vaak ga je dan beredeneren en analyseren, maar daardoor raak je verward en overzie je het even niet meer.

Tijd dus om het anders te doen!

Je eigen flow tegenhouden, omdat anderen daar wat van vinden…dat wil je toch niet meer! Ontdek hoe jij weer die moed, die stoere ik-schijt-in-mijn-broek-maar-ik-doe-het-toch-attitude kan oppakken om weer spontaan te kunnen handelen, je hart te volgen en die voortstuwende zielsenergie te volgen waar het maar naar toe wilt stromen! Hoe? Dat ga je ontdekken met deze workshop!

→ Je voelt een “JA!”? Meld je dan hier aan!

Een feestje voor je ziel!

Deze ochtend gaat wonderlijk zijn! Het is een ochtend vol inzichten, creatie (plakken en schilderen), inspiratie, verbeeldingskracht en vooral een feestje voor je ziel. Je gaat ervaren dat de wereld veel wijder is, als jij jouw creatiekracht gaat combineren met je verbeelding. Het is tijd voor expansie!

Ik werd altijd wel opgemerkt, maar de laatste paar jaar niet. Dat gevoel over mijzelf was ik kwijt. Ik weet niet wat en hoe, maar door gebruik te maken van intuïtie en de gecreëerde zielskaart, is er iets geopend bij mij. Ik zie mijzelf nu weer staan. Dankjewel Barbara voor wie je bent en hoe je het doet!
Anita

→ Ik meld mij hiervoor aan!!

Voor wie is dit?

Als jij klaar bent met het voortdurend conformeren aan wat anderen zeggen of aan je hoofd. Ook als je voelt dat er iets staat te popelen om gezien te worden, dan is dit wat voor jou! Het is een andere manier van keuzes maken en wat jij creëert ligt heel dicht bij jezelf. Dus waar wacht je nog op?

Deze workshop geeft je juist die nieuwe manier, een andere kijkwijze om gemakkelijker een keuze te maken vanuit je hart!

Je leert weer te werken met je creatieve kracht!

Ook als je eerder deze workshop hebt gedaan, kan dit thema juist boeiend zijn om eens op te pakken. Elke Wonderlijke Woensdag Workshop geeft nieuwe inzichten en krachtige stappen om dat te doen waar je naar verlangt.

Waar, hoe laat en hoeveel?

De Wonderlijke Woensdag Workshop vindt plaats op 17 april 2019 van 9.30-12.30 uur in mijn atelier in Nootdorp (ZH). Deze workshop kost je 55 euro incl BTW, materiaal, koffie/thee en iets lekkers.

In verband met de ontwikkeling van mijn ImaginatieKaarten ga ik na september 2019 weer een nieuwe workshop inplannen!

Ik schrijf mij nu in!

Dit kan je verwachten:

  • Werken in een kleine groep van max 6 personen
  • Veel persoonlijke aandacht
  • Eyeopeners. Inzichten. Bevestigingen.
  • Een creatieve ontdekking en een reis in jouw verbeelding
  • Koffie, thee en iets lekkers
  • Een gezellige ontspannen sfeer met respect voor elkaar

En? Krijg je er al zin in?

Meld je dan hier aan voor het laatste plekje!

Ik heb verschillende keren met Barbara gewerkt, en alle keren heb ik haar begeleiding als ontzettend fijn en diep ervaren. Ze stelt heel goede, spiegelende vragen, waardoor ik diepe inzichten heb gekregen. Verder vind ik haar gewoon ook een heerlijk mens! Zij weet creativiteit naar een dieper en transformerender niveau te brengen. Een absolute aanrader!!!
Danielle