Voor meer informatie over de activiteiten bij Barbara van Stein, inspirerend nieuws en de laatste blogs, kan jij je hier: Inschrijven
Open
X

De Wonderlijke Woensdag Workshop. Omdat je toe bent aan iets magisch

Eindelijk weer een nieuwe datum!

De Wonderlijke Woensdag Workshop! 

Dit is een workshop waarbij je werkelijk gaat ervaren, dat je met jouw creatiekracht meer creëer dan alleen een leuk plaatje! Je stapt het creatieproces in en ik neem je mee in je verbeelding waar je gaat ontdekken dat het gecreëerde een boodschap in zich heeft. Op deze ochtend ga je plakken en schilderen om zo tot jouw kaart en boodschap te komen. Daarbij heb je geen talent nodig, alleen het lef om je gevoel te volgen.

Degene die mij kennen van Facebook, weten dat op mijn pagina vrijwel elke woensdag een Wonderlijke Woensdag is! Op deze dag geef ik een aantal mensen een persoonlijke inzichtskaartje en een motivatie mee. Boodschappen met een hemels tintje, aardse bevestigingen en altijd praktisch toepasbaar!

Nu kan jij je eigen inzichtskaart maken op deze Wonderlijke Woensdag! Want jij kan dit ook, net als ik en daarbij ga je iets wonderlijks ervaren! Een workshop waar kunst het leven aanraakt!

Altijd maar dat hoofd!

Ben jij iemand met een groot inlevingsvermogen of (hoog-)gevoelig? Dan kan je waarschijnlijk ook enorm in hun hoofd zitten! Vooral als het gaat over keuzes maken die betrekking hebben over wat wel of niet goed voelt, wat anderen daar over kunnen zeggen of gewoon omdat het een hele spannende beslissing is! Vaak ga je dan beredeneren en analyseren, maar daardoor raak je verward en overzie je het even niet meer.

De spontaniteit is er af

Door al dat beredeneren en afwegen, is er geen spontaniteit meer. Dat blije gevoel, die klik of  bruisende energie die je wilt voelen om de juiste keuze te kunnen maken, is kwijt. Het komt niet meer terug, zolang telkens dat stemmetje er is die voortdurend zegt “Doe maar niet!”, “Zal je dat wel doen?”, “Daar is weinig geld mee te verdienen.” of “Wat zouden anderen daar wel niet van vinden?”.

Tijd dus om het anders te doen!

Je eigen flow tegenhouden, omdat anderen daar wat van vinden…dat willen we toch niet meer! Ontdek hoe jij weer die moed, die stoere ik-schijt-in-mijn-broek-maar-ik-doe-het-toch-attitude kan oppakken om weer spontaan te kunnen handelen, je hart te volgen en die voortstuwende zielsenergie te volgen waar het maar naar toe wilt stromen! Hoe? Dat ga je ontdekken met deze workshop!

Ja, dit spreekt mij aan!

Aanmelden

Een feestje voor je ziel!

Deze ochtend gaat wonderlijk zijn! Een ochtend vol inzichten, creatie (plakken en schilderen), inspiratie, verbeeldingskracht en vooral een feestje voor je ziel. Je gaat ervaren dat de wereld veel wijder is als jij jouw creatiekracht gaat combineren met je verbeelding. Het is tijd voor expansie!

Juist nu werken vanuit flow en gedrevenheid. Bovenal leer je weer te vertrouwen op je spontane ingevingen en inzichten. Je zal verrast zijn over de ervaring, die nog weken of zelfs maanden lang kan beklijven en voor je uit gaat rollen.

Heb je deze workshop al eens gedaan en je denkt erover om het nog een keer te doen? Dat kan!

Inzichten kan ik wel gebruiken!

Aanmelden

Is dit wel wat voor mij?

Als jij klaar bent met het voortdurend conformeren of je voelt dat er iets staat te popelen om gezien te worden, dan is dit wat voor jou! Het is een andere manier van keuzes maken en wat jij creëert ligt heel dicht bij jezelf. Dus waar wacht je nog op?

Deze workshop geeft je juist die nieuwe manier, die nieuwe kijkwijze om gemakkelijker een keuze te maken! Steeds opnieuw kan je in deze workshop stappen om ergens helderheid over te krijgen!

Dus:

 • Wil je vertrouwen krijgen in je eerste ingevingen?
 • Heb je inzichten nodig om nieuwe stappen te zetten, dat extra duwtje in de rug?
 • Heb je zin in een feestje voor  je ziel?
 • Ben je nieuwsgierig genoeg om te ontdekken wat werken vanuit flow is?
 • Ben je creatief of wil je jouw creatiekracht wel eens ontdekken?

Meld dan je nu aan!

De Wonderlijke Woensdag Workshop vindt plaats op 20 februari 2019 van 9.30-12.30 uur in mijn atelier in Nootdorp (ZH). Deze workshop kost je 55 euro incl BTW, materiaal, koffie/thee en iets lekkers.

Aanmelden

Dit kan je verwachten:

 • Werken in een kleine groep van max 6 personen
 • Veel persoonlijke aandacht
 • Eyeopeners. Inzichten. Bevestigingen.
 • Een creatieve ontdekking en een reis in jouw verbeelding
 • Koffie, thee en iets lekkers
 • Een gezellige ontspannen sfeer met respect voor elkaar

Ja! Ik heb er zin in!

Aanmelden of klik hier als je nog vragen hebt: neem contact met mij op.

“Ik heb verschillende keren met Barbara gewerkt, en alle keren heb ik haar begeleiding als ontzettend fijn en diep ervaren. Ze stelt heel goede, spiegelende vragen, waardoor ik diepe inzichten heb gekregen. Verder vind ik haar gewoon ook een heerlijk mens! Zij weet creativiteit naar een dieper en transformerender niveau te brengen. Een absolute aanrader!!! ”
Danielle

“Ik werd altijd wel opgemerkt, maar de laatste paar jaar niet. Dat gevoel over mijzelf was ik kwijt. Ik weet niet wat en hoe, maar er heeft zich door het traject intuïtie, dat ik volg, en de zielskaart iets geopend bij mij. Ik zie mijzelf staan. Dankjewel Barbara voor wie je bent en hoe je het doet!”
Anita