Voor meer informatie over de activiteiten bij Barbara van Stein, inspirerend nieuws en de laatste blogs, kan jij je hier: Inschrijven
Open
X

De Wonderlijke Woensdag Workshop. Omdat je toe bent aan iets anders

Jaaa! Daar is tie dan!

De Wonderlijke Woensdag Workshop! 

Degene die mij kennen van Facebook, weten dat op mijn pagina vrijwel elke woensdag een Wonderlijke Woensdag is! Op deze dag geef ik een aantal mensen een persoonlijke inzichtskaartje en een motivatie mee. Dit zijn inzichtskaarten die je kan kopen, maar ook SoulCollage-kaarten en mijn beschilderde imaginatiekaarten.

Nu kan jij je eigen inzichtskaart maken op deze Wonderlijke Woensdag! Want jij kan dit ook, net als ik en daarbij ga je echt iets wonderlijks ervaren!

Op deze ochtend ga je plakken, schilderen en daarbij heb je geen talent nodig, alleen het lef om je gevoel te volgen.

Altijd maar dat hoofd!

Ben jij iemand met een groot inlevingsvermogen of (hoog-)gevoelig? Dan kan je waarschijnlijk ook enorm in hun hoofd zitten! Vooral als het gaat over keuzes maken die betrekking hebben over wat wel of niet goed voelt, wat anderen daar over kunnen zeggen of gewoon omdat het een hele spannende beslissing is! Vaak ga je dan beredeneren en analyseren, maar daardoor raak je verward en overzie je het even niet meer.

De spontaniteit is er af

Door al dat beredeneren en afwegen, is er geen spontaniteit meer. Dat blije gevoel, die klik of die  bruisende energie die je wilt voelen om de juiste keuze te kunnen maken, is kwijt. Het komt ook niet meer terug, want telkens is dat stemmetje er, die zegt “Doe maar niet!”, “Zal je dat wel doen?”, “Daar is weinig geld mee te verdienen.” of “Wat zouden anderen daar wel niet van vinden?”.

Tijd dus om het anders te doen!

Ontdek hoe jij weer die moed, die stoere ik-schijt-in-mijn-broek-maar-ik-doe-het-toch-attitude kan oppakken om weer spontaan te kunnen handelen, je hart te volgen en die voortstuwende energie te volgen waar het maar naar toe wilt stromen! Hoe? Dat ga je ontdekken met deze workshop!

Ja, dit spreekt mij aan!

Aanmelden

Een feestje voor je ziel!

Deze dag is een wonderlijke dag vol inzichten, creatie (plakken en schilderen), inspiratie, verbeeldingskracht en vooral een feestje voor je ziel. Je gaat ervaren dat de wereld veel wijder is als jij jouw scheppend vermogen ga combineren met je verbeelding. Het is tijd voor expansie!

Meer genieten, stoppen met conformeren aan dat stemmetje in je hoofd. Juist nu werken vanuit flow en gedrevenheid. Bovenal leer je weer te vertrouwen op je spontane ingevingen, inzichten en zal je verrast zijn over de ervaring, die nog weken of zelfs maanden lang kan beklijven.

Inzichten kan ik wel gebruiken!

Aanmelden

Is dit wel wat voor mij?

Je hebt behoefte aan een andere manier van keuzes maken en als dat ook nog eens heel dicht bij jezelf ligt, zou je heel tof vinden?

Deze workshop geeft je juist die nieuwe manier, die nieuwe kijkwijze om gemakkelijker een keuze te maken!

Dus:

 • Wil je vertrouwen krijgen in je eerste ingevingen?
 • Heb je inzichten nodig om nieuwe stappen te zetten, dat extra duwtje in de rug?
 • Heb je zin in een feestje voor  je ziel?
 • Ben je nieuwsgierig genoeg om te ontdekken wat werken vanuit flow is?
 • Ben je creatief of wil je jouw creatiekracht wel eens ontdekken?

Meld dan je nu aan!

De Wonderlijke Woensdag Workshop vindt plaats op 3 oktober van 9.30-12.30 uur in mijn atelier in Nootdorp (ZH). Deze workshop kost jou 55 euro incl BTW, materiaal, koffie/thee en iets lekkers.

Aanmelden

Dit kan je verwachten:

 • Werken in een kleine groep van max 6 personen
 • Veel persoonlijke aandacht
 • Eyeopeners. Inzichten. Bevestigingen.
 • Een creatieve ontdekking en een reis in jouw verbeelding
 • Koffie, thee en iets lekkers
 • Een gezellige ontspannen sfeer met respect voor elkaar

Ja! Ik heb er zin in!

Aanmelden of klik hier als je nog vragen hebt: neem contact met mij op.

“Ik heb verschillende keren met Barbara gewerkt, en alle keren heb ik haar begeleiding als ontzettend fijn en diep ervaren. Ze stelt heel goede, spiegelende vragen, waardoor ik diepe inzichten heb gekregen. Verder vind ik haar gewoon ook een heerlijk mens! Zij weet creativiteit naar een dieper en transformerender niveau te brengen. Een absolute aanrader!!! ”
Danielle

“Mijn eerste kennismaking met SoulCollage(r) verliep via Barbara. Eerlijk gezegd …. ik wist niet wat het was. Wat volgde was zo’n fijne ervaring. Vol zachtheid en overgave. Ik boekte al snel een tweede workshop, al was het ruim een uur rijden voor mij. Barbara was en IS nog steeds een grote inspirator voor mij.”
Monique