Voor meer informatie over de activiteiten bij Barbara van Stein, inspirerend nieuws en de laatste blogs, kan jij je hier: Inschrijven
Open
X

ImaginatieKaarten.

De ImaginatieKaarten komen er aan! Een inzichtenkaartendeck, die meer dan een inzicht geven. Ze gaan spreken tot je verbeelding! Jouw verbeelding heeft enorme zeggingskracht en het kan je geweldige inzichten geven over een situatie waarover je opheldering wilt. Deze kaarten zijn nog niet te koop, maar wel alvast te reserveren.

Op 25 november gaan eerste kaartensets de deur uit. Op 24 november wil ik met een een groot aantal mensen de ImaginatieKaarten lanceren vanaf Op Hodenpijl te Schipluiden. Ben jij erbij?

Hieronder kan je alvast jouw ImaginatieKaarten reserveren EN (met de link eronder) een ticket kopen voor het lanceringsevent!

Wat is Imaginatie?

Imaginatie is verbeelding! Hoe sterk jij je iets kan verbeelden, heeft een effect op je. De kracht van je verbeelding is wetenschappelijk onderkent. Zoals Albert Einstein ooit zei: “Kennis brengt je van A naar B, maar verbeelding brengt je overal!”.

De kracht van jouw verbeelding

Doe deze eenvoudige oefening eens! Je zal zien en merken waar jouw verbeelding toe in staat is!

Doe je ogen eens dicht. Ga ontspannen zitten en denk aan een sappige oranje sinaasappel. In gedachten snij je deze doormidden. Je voelt en ziet dat het sap eruit stroomt en druppels hiervan omhoog springen. Snij vervolgens een dikkere plak af en vouw deze licht om. Terwijl het sap er al uit stroomt, bijt je vervolgens in de dikke plak vol met zuurzoete frisse sinaasappelsap. Dit alles doe je in je verbeelding en merk je dat jouw speekselklieren in werking worden gezet! Misschien loopt zelfs het water in je mond! Nou, dat is de kracht van je verbeelding!

Het effect van de ImaginatieKaarten

Deze ImaginatieKaarten werken dieper! Het is zelfs zo, dat als jij jouw verbeelding de vrije loop laat, deze als een normale ervaring in je celgeheugen beklijven. Hoe? Alles wat je verbeeldt, via meditatie, kan als een werkelijke ervaring binnenkomen, omdat al jouw zintuigen worden “aan” gezet. Hierdoor kan het als een eenzelfde ervaring binnenkomen gelijk aan een gebeurtenis in je dagelijkse leven. Alle ervaringen sla je op in je celgeheugen en kunnen andere ervaringen overschrijven!

Ik ben heel benieuwd naar jouw mooie kaarten, Barbara!

Monique

Wat er aan vooraf ging

Het is augustus 2013 (mèn wat lang geleden!), ik sta onder de douche en de dag aan het doornemen. Er speelt ook een liedje door mijn hoofd en zing zachtjes mee. Dan hoor ik opeens een diepe donkere mannenstem. Deze zegt “Imaginatiekaarten”. Het was niet de stem van mijn hubbie. Het trok toch mijn aandacht, want ja, er waren geen andere mensen bij mij in de badkamer met een zo’n stem! Dus het werd even stil in mijn hoofd. Mijn gedachten en dat liedje stopten…

Ingegeven en ontstaan onder mijn handen

Het set gaat bestaan uit 33 ImaginatieKaarten. Deze kaarten zijn afdrukken van mijn intuïtieve schilderingen, die ik heb gemaakt. Schilderingen die in afstemming zijn gecreëerd en altijd ingegeven zijn door… Ja door wie of wat eigenlijk? Ik vermoed het universum met al haar begeleiders, gidsen en alles wat graag gezien en gehoord wilt worden. Het was soms een heel proces en soms gebeurden er iets wonderlijks. Niet altijd kon ik het direct plaatsen, maar door in mijn verbeelding te stappen en wat onderzoek, merkte ik al gauw de grotere lijn van de boodschap op.

In elke kaart zit 1 energie

In elke kaart zit 1 soort energie, die je heldere inzichten geeft, die je motiveert om door te gaan en je support om grotere uitdagingen niet uit de weg te gaan. Zo’n energie kan je geestelijk, spiritueel of fysiek verrijken of aanvullend werken op je heling en op je bewustwording in dit leven. Het ga je zelfs een ervaring meegeven, die je nog lang zal blijven heugen. Vooral als je de Imaginatie-oefening doet die in de handleiding staat en bij de kaarten wordt geleverd.

Kaarten met een boodschap zijn bij mij altijd welkom. Des te meer omdat ik jou als kunstenares ken en respect heb voor je kwaliteiten en alles wat je doet.
Wil

De verschillen in de kaarten

In de ImaginatieKaarten zitten duidelijke visuele verschillen. De ene ImaginatieKaart laat duidelijk 1 soort persoon/dier/onderwerp zien, terwijl een andere kaart een heel verhaal kan vertellen. Toch heeft elke kaart een specifieke energie, maar daarin weer enorm veel verschillende lagen.

Iedereen is hetzelfde en uniek tegelijk

Iedereen is voor een groot deel hetzelfde en ervaart iedereen, in de basis, dezelfde emoties als anderen. Alleen hebben we door onze uniekheid een andere manier om ervaringen op te slaan in ons (cel)geheugen. Zo is het ook met de ImaginatieKaarten. Je kan met 1 kaart steeds een nèt even andere ervaring opdoen. De werking is hetzelfde, maar de uitwerking is steeds net anders. Een open mind en visie is daarom belangrijk als de kaart gelezen of ervaren wordt.

Ik word hier ZO blij van! Je hebt in mij iets aangewakkerd de afgelopen maanden. Prachtvrouw!
Marlies

Reserveer alvast je eigen kaartenset

Jouw eigen ImaginatieKaarten kan je nu alvast reserveren. Doe je dat, dan krijg je van mij een kleine verrassing erbij!

De verkoopprijs van het ImaginatieKaartendeck is 34,95 euro. Je hebt dan 33 prachtige ImaginatieKaarten met een handleiding erbij in een mooi, kwalitatief doosje. De kaarten in het doosje zijn iets groter, dan je mogelijk gewend bent, namelijk 10×15 cm. Bestel je de kaarten, dan kan je ze op komen halen of ik kan het voor je verzenden voor 3,90 euro extra met een Track & Trace code.

Ik geniet van alle berichtjes en lives. Zo spontaan, echt en wijs. En zo lief dat je altijd de wonderlijke woensdag doet. Met dan ook nog eens een persoonlijk berichtje. 
Hoe geweldig is het als je na jaren je eigen kaartenset hebt. Ik ben dol op kaartjes en ik gun je dat veel mensen plezier hebben van jouw kaarten en energie.

Patricia

Lanceringsevent. Ben je erbij?

Op zondagmiddag 24 november houd ik een lanceringsevent om de ImaginatieKaarten met een vaart de wereld in te zetten! Het wordt een middag op een toplocatie, namelijk Op Hodenpijl te Schipluiden! Een middag waarop je het verhaal achter deze creaties hoort en waarbij jij jouw verbeeldingskracht gaat ontdekken. Samen gaan we de ImaginatieKaarten de wereld in zetten. Ik zou het werkelijk super leuk vinden als je erbij bent! Samen is altijd krachtiger!

Alles wat je nog wilt weten over tijden, wat we gaan doen, route en parkeren vind je onder deze link: