Voor meer informatie over de activiteiten bij Barbara van Stein, inspirerend nieuws en de laatste blogs, kan jij je hier: Inschrijven
Open
X

ImaginatieKaarten.

De ImaginatieKaarten komen er aan! Ik verwacht ze rond eind november 2019. Dit wordt een kaartendeck met kaarten die meer dan een inzicht geven, ze gaan spreken tot je verbeelding!

Het zal, op de wijze die ik ga promoten, ook een ervaring meegeven als jij je verbeelding hierbij de vrije loop laat. Als je dat doet, dan zal die ervaring die je ontvangt in je celgeheugen beklijven. Hoe? Daar heb ik een vermoeden van, maar het zijn nog een paar maanden vol ontwikkelingen, creatie en onverwachtheden. Dus ik houd het einde nog graag open om alle ingevingen, die ik vast nog ga krijgen, open te kunnen ontvangen.

Ik ben heel benieuwd naar jouw mooie kaarten, Barbara!

Monique

Wat er aan vooraf ging

Het is augustus 2013 (mèn wat lang geleden!), ik sta onder de douche en de dag aan het doornemen. Gelijktijdig (ik kan dit 😏) speelt een liedje door mijn hoofd. Dan opeens hoor ik een mannenstem, althans ik denk een mannenstem te horen. Deze zegt “Imaginatiekaarten”. Het was niet de stem van mijn hubbie, dat hoorde ik wel. Het trok toch mijn aandacht, want ja, er waren geen andere mensen bij mij in de badkamer met een diepe donkere stem! Dus het werd even stil in mijn hoofd. Mijn gedachten en dat liedje stopten…

Lees hier mijn blog over het ontstaan van de ImaginatieKaarten

Ingegeven en ontstaan onder mijn handen

Het kaartendeck gaat bestaan uit 33 ImaginatieKaarten. Deze kaarten zijn afdrukken van mijn intuïtieve acrylschilderingen, die ik heb gemaakt door de jaren heen. Schilderingen die niet voor niets zijn gecreëerd en altijd ingegeven zijn door… Ja door wie of wat eigenlijk? Ik vermoed het universum met al haar begeleiders, gidsen en alles wat graag gezien en gehoord wilt worden.

In elke kaart zit 1 energie

In elke kaart zit 1 soort energie, die je heldere inzichten geeft, die je motiveert om door te gaan en je support om grotere uitdagingen niet uit de weg te gaan. Zo’n energie kan je geestelijk, spiritueel of fysiek verrijken of aanvullend werken op je heling en op je bewustwording in dit leven. Het ga je zelfs een ervaring meegeven, die je nog lang zal blijven heugen, als de wijze, die ik adviseer, ook daadwerkelijk wordt toegepast.

Kaarten met een boodschap zijn bij mij altijd welkom. Des te meer omdat ik jou als kunstenares ken en respect heb voor je kwaliteiten en alles wat je doet.
Wil

Ik wil mij alvast mijn ImaginatieKaartendeck reserveren!

De verschillen in de kaarten

In de ImaginatieKaarten zitten duidelijke visuele verschillen. De ene ImaginatieKaart is geschilderd met maar 1 onderwerp, terwijl andere kaarten zoveel meer laten zien. Toch hebben ze allemaal 1 ding met elkaar gemeen. Ze werken met de kracht van je verbeelding! Want jouw verbeelding zorgt ervoor, dat de boodschappen die in deze kaarten zitten, voor jou specifiek helder worden.

Iedereen is namelijk voor een groot deel hetzelfde en ervaar je, in de basis, dezelfde emoties als anderen door allerlei (verschillende) gebeurtenissen. Daarom is iedereen hetzelfde en uniek tegelijk. Juist daardoor kan de energie in die ene kaart nèt anders uitpakken voor jou dan wat het doet voor de ander. Ook als je dezelfde kaart wederom pakt, leest en ervaart, kan er nèt weer iets anders helder worden zowel op geestelijk, spiritueel of fysiek gebied. Een open mind en visie is daarom wel belangrijk als de kaart gelezen of ervaren wordt.

Ik word hier ZO blij van! Je hebt in mij iets aangewakkerd de afgelopen maanden. Prachtvrouw!
Marlies

Reserveer een ImaginatieKaartendeck en ontvang bij uitgave een verrassing!

Maar goed, de kaarten zijn er nog niet! Wel kan jij je alvast inschrijven om kosteloos een ImaginatieKaartendeck te reserveren. Rond de tijd dat het deck gedrukt gaat worden, zal ik je opnieuw vragen of je het deck nog steeds wilt ontvangen. Is jouw antwoord “JA!”, dan vraag ik je om het bedrag over te maken. Nadat ik alles hebt ontvangen van de drukker en heb goedgekeurd, ontvang je van mij een verrassing! Juist omdat jij het hebt aangedurfd om vooraf het ImaginatieKaartendeck te kopen zonder het gezien te hebben.

Op dit moment weet ik nog niet precies wat de verkoopprijs gaat worden van het ImaginatieKaartendeck. Wel heb ik een richtlijn en die ligt tussen de 33 en 36 euro voor de 33 prachtige ImaginatieKaarten.

Ik geniet van alle berichtjes en lives. Zo spontaan, echt en wijs. En zo lief dat je altijd de wonderlijke woensdag doet. Met dan ook nog eens een persoonlijk berichtje. 
Hoe geweldig is het als je na jaren je eigen kaartenset hebt. Ik ben dol op kaartjes en ik gun je dat veel mensen plezier hebben van jouw kaarten en energie.

Patricia

Ik weet het zeker. Reserveer maar een ImaginatieKaartendeck voor mij!

Wil je op de hoogte gehouden worden van het hele proces omtrent de ontwikkeling van deze ImaginatieKaarten? Dan kan je mij volgen op social media via Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIn, maar je kan je ook inschrijven voor de nieuwsbrief die ik 1x per maand, specifiek voor deze kaarten, ga uitbrengen.

Ik wil mij inschrijven voor de nieuwsbrief die specifiek geschreven is over het verloop van deze ImaginatieKaarten.https://eepurl.com/dpwNNz