Voor meer informatie over de activiteiten bij Barbara van Stein, inspirerend nieuws en de laatste blogs, kan jij je hier: Inschrijven
Open
X

Onze 2 Jongens. Acrylverf op doek van 40 x 40 cm, in opdracht

Onze 2 Jongens

Verhalende schilderijen

Rouw en verdriet is er te zien, maar ook een positieve kijk in de toekomst. De zon schijnt en laat alles leven en geeft moed om verder te kijken. Binnen onze handen hebben wij liefdevol ontvangen. Geborgenheid wilden wij geven, maar hebben toch los moeten laten. Jullie zijn voor altijd met elkaar verbonden en staan stralend als 2 sterren aan de hemel.

Reactie:

”Als je zoiets overkomt,is het moeilijk om te beschrijven, laat staan in een schilderij weer te geven. Barbara heeft dit als de beste weten vorm te geven. Met dit schilderij kunnen wij de gebeurtenis een plekje geven. Het heeft ons geholpen om deze moeilijke tijd door te komen. Nu ik weer zwanger ben, vraag ik ‘onze jongens’ af en toe om ervoor te zorgen dat het nu wel goed gaat en dat de baby gezond zal zijn en blijven.”

Interesse in een Persoonlijk Kunstwerk?

Elk verhaal mag gezien worden. Krachten die nu nodig zijn, mogen nu gebruikt worden. Wil jij jouw verhaal laten verwerken in een verhalend schilderij of heb je meer behoefte aan een krachtschilderij? Kijk dan hier voor een Persoonlijk Kunstwerk.

Of klik hier voor meer algemene informatie